Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

"Ουρές" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Προϊόντα βρεφικής φροντίδας σε προσφορά "βόμβα"

Επωφεληθείτε!

10 Οκτωβρίου 2020 13:25
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα βρεφικής περιποίησης γνωστής εταιρίας σε προσφορά 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα προϊόντα της εταιρίας Dove που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ μερικές ακόμη προσφορές.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 14/10/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος

Συγκλόνισε ο ΑΒ Βασιλόπουλος - Η κίνηση που έφερε δάκρυα

Συγκλόνισε ο ΑΒ Βασιλόπουλος με μια υπέροχη κίνηση, η οποία έφερε δάκρυα συγκίνησης, προκαλώντας ρίγη για τους ανθρώπους, που επλήγησαν από την τραγωδία.

Η AB Bασιλόπουλος, που έφερε πρόσφατα «σεισμό» μαζί με τον Σκλαβενίτη, φροντίζει τους πληγέντες του Δήμου Καρδίτσας, που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τις καταστροφικές συνέπειες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ιανός».

Με όλη της την καρδιά και σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, προσφέρει προϊόντα (εμφιαλωμένο νερό και τρόφιμα μακράς διάρκειας), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας για την κάλυψη βασικών αναγκών.

ΑΒ Βασιλόπουλος Καρδίτσα

Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει -για μια ακόμη φορά- με πράξεις εκείνους που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Νέα ανακοίνωση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Η κίνηση ματ

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή και στηρίζει κάθε του ανάγκη κι αυτό ανταμείβεται. Αυτή τη φορά μια κίνηση αλληλεγγύης είναι αυτή που θα κάνει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να φανεί υποστηρικτική απέναντι στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρίας:

Αυτό το κείμενο είναι για εσένα…

Εσένα που νοιάζεσαι, που ξέρεις να μοιράζεσαι όλα εκείνα που έχουν αξία και το δείχνεις με πράξεις φροντίδας

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου εσύ και όλοι εμείς, οι πελάτες και οι εργαζόμενοι της ΑΒ, γινόμαστε ένα.

Γεμίζουμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων», που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ, με ό, τι μπορεί ο καθένας μας, για την ενίσχυση τοπικών φορέων και οργανισμών.

Για σένα που βάζεις στο καλάθι σου λίγα παραπάνω, για εκείνους που στερούνται πολλά περισσότερα, η πιο σημαντική στιγμή είναι εδώ, τώρα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share