Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Σκλαβενίτης: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι νοικοκυρές - Σούπερ προσφορά

Δείτε τι προσφορά έχει 1+1

7 Οκτωβρίου 2020 09:58
Σκλαβενίτης: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι νοικοκυρές - Σούπερ προσφορά

Ο Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματα. Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει προσφορές "έκπληξη" ,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καθαριστικά γενικής χρήσης το Ajax Ultra 7 Υγρό Καθαρισμού πατώματος μόνο με 2,78 ευρώ και φυσικά είναι 1+1 δώρο. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food ΕΔΩ.

Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση της πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ, ανακαλύψτε και άλλη μια προσφορά που θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη.

Προσφορά Σκλαβενίτη σε καθαριστικό γενικής χρήσης 1+1 δώρο

Πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας

Επίσης, δίδεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εξοφλήσουν στα ταμεία της αλυσίδας λογαριασμούς για ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, ύδρευση, συνδρομητική τηλεόραση κ.α.). Η υπηρεσία η οποία ξεκίνησε σταδιακά προσφέρεται ήδη σε 30 καταστήματα σε όλη την χώρα.

Στόχος είναι η παρουσία την υπηρεσίας να φθάσει τα 80 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας μέχρι το τέλος του 2020. Η επιλογή των καταστημάτων – που θα είναι επίσης σε όλη την χώρα – σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να κάνει με το μέγεθος της επισκεψιμότητά τους. Για την υπηρεσία αυτή δεν υπάρχει προμήθεια για την Σκλαβενίτης άλλα μόνο για την συνεργαζόμενη τράπεζα. Η επιβάρυνση είναι του 1 ευρώ ανά λογαριασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, καθώς η πληρωμή τους αποτελεί είτε ένα επιπλέον έσοδο για κάποιες επιχειρήσεις είτε λειτουργεί ως κίνητρο για την επίσκεψη στα καταστήματα που την προσφέρουν, είτε και τα δύο μαζί.

Προσφορές Σκλαβενίτη μέσω της πλατφόρμας efood

Σεισμός στην αγορά: Μαζί Σκλαβενίτης - ΑΒ Βασιλόπουλος;

Στην παραλιακή οδό Τενέδου της Καβάλας είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί το προσεχές διάστημα μια «μάχη». Μια «μάχη» μεγάλων εταιριών σούπερ μάρκετ. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες οι οποίες συνδέουν το ενδεχόμενο ίδρυσης και λειτουργίας μεγάλου καταστήματος της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος με την επέκταση του υφιστάμενου καταστήματος της εταιρίας Σκλαβενίτης.

Πολύ περισσότερο που αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και οριστικοποιηθούν τα δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ θα είναι το ένα δίπλα στο άλλο! Και τα δύο παραπλεύρως του νέου δικαστικού μεγάρου Καβάλας. Στην περιοχή προσφέρεται προς ενοικίαση μεγάλο κατάστημα με δικό του χώρο στάθμευσης. Σε αυτό λειτούργησε πολυκατάστημα κινέζικων προϊόντων. Η επιχείρηση έκλεισε και το ακίνητο άδειασε.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συζητά εδώ και εβδομάδες με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου κι οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Αν αυτή οριστικοποιηθεί τότε η ΑΒ Βασιλόπουλος θα κάνει δεύτερο κατάστημα στην Καβάλα αφού το πρώτο της λειτουργεί ήδη πολύ κοντά στο δημοτικό γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

Σύμφωνα με την αγορά η εταιρία έχει αποφασίσει να κάνει δεύτερο κατάστημα στην Καβάλα, στην δυτική πλευρά της πόλης, ενώ οι συζητήσεις για το προαναφερθέν ακίνητο έχουν προχωρήσει αρκετά.

Σκλαβενίτης - Βασιλόπουλος

Δίπλα στο εν λόγο ακίνητο υπάρχει ημιτελές κτίσμα (είναι στα τούβλα) κι αμέσως μετά το υφιστάμενο σούπερ μάρκετ της εταιρίας Σκλαβενίτης. Λέγεται λοιπόν ότι η εταιρία Σκλαβενίτης θέλει να επεκτείνει το κατάστημα της νοικιάζοντας το διπλανό ακίνητο. Κι αυτές οι συζητήσεις είναι «προχωρημένες» και σε καλό επίπεδο.

Αν και οι δύο συμφωνίες ολοκληρωθούν τότε το μεγάλο σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη θα είναι δίπλα με το κατάστημα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος. Τέτοια συνύπαρξη μπορεί να συνηθίζεται σε μεγαλύτερες της Καβάλας πόλεις (το ένα σούπερ μάρκετ δίπλα στο άλλο) αλλά για την Καβάλα θα συμβεί πρώτη φορά.

Θυμίζουμε ότι σε μικρή απόσταση βρίσκεται το Grant Μασούτης ενώ ακόμη πιο δυτικά (στην Καλαμίτσα) η εταιρία Μασούτης έχει ένα ακόμη κατάστημα της. Πρέπει επίσης να έχουμε στο μυαλό μας πόσο εμπορικά θα αναβαθμιστεί όλη η περιοχή μετά το δικαστικό μέγαρο κι απέναντι από την είσοδο της Ιχθυόσκαλας αν το ένα και υφιστάμενο σούπερ μάρκετ μεγαλώσει κι ακριβώς δίπλα του λειτουργήσει ένα ακόμη. Μεγάλο και αυτό.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share