Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σούπερ προσφορά από τον Σκλαβενίτη - Δείτε τι προϊόντα έχει 1+1

Επωφελήσου την προσφορά

5 Οκτωβρίου 2020 13:20
Σούπερ προσφορά από τον Σκλαβενίτη - Δείτε τι προϊόντα έχει 1+1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη μέσα από την πλατφόρμα του efood σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, σας προσφέρει το απορρυπαντικό ρούχων, Ariel All in 1 Mountain Spring κάψουλες για 23 πλύσεις στην προνομιακή τιμή 10,98 ευρώ, ενώ σας κάνει δώρο άλλο ένα. Μπείτε τώρα και κάντε τις αγορές μέσω της εφαρμογής εδώ. Από κει και πέρα το Athensmagazine.gr σας προτείνει άλλη μια προσφορά που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Σκλαβενίτης.

"Ουρές" στο Σκλαβενίτη για το τρόφιμο που λατρεύουν όλα τα πιτσιρίκια

Βρήκαμε στο Σκλαβενίτη το σούπερ τρόφιμο που λατρεύουν όλα τα πιτσιρίκια και είναι σε μοναδική προσφορά.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές "έκπληξη" ,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τα παιδικά γιαούρτια της γνωστής εταιρίας Κρι - Κρι σε τιμή έκπληξη. Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στέκονται πάντα δίπλα στον καταναλωτή με μοναδικές προσφορές αλλά και συνεργασίες που κάνουν την εξυπηρέτηση των πελατών καλύτερη, δείτε εδώ μια συνεργασία "βόμβα" που φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά.

Μόλις με 2,08€ αγοράζετε μια συσκευασία τριών γιαουρτιών για να δίνετε στα παιδιά σας το πιο λαχταριστό και υγιεινό σνακ. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στην πόρτα σας.

10ημερο υπερπροσφορών στο Σκλαβενίτη - Προϊόντα πρώτης ανάγκης σε τιμή... έκπληξη

Τα super market Σκλαβενίτης για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν πως στέκονται δίπλα στον καταναλωτή και το στηρίζουν ακόμη και σε περιόδους κρίσης, βάζοντας κορυφαίες προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, έως και τις 14 Οκτωβρίου θα βρείτε τις πιο δελεαστικές προσφορές τόσο στα καταστήματα όσο και στη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία της γνωστής αλυσίδας super market μέσω efood. Στο φυλλάδιο θα βρείτε προϊόντα σε έκπτωση αλλά και προσφορές 1+1 δώρο που σίγουρα έχετε ανάγκη.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο προσφορών:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share