Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Πανικός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος - Το προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι στη μισή τιμή

Προλάβετε την προσφορά!

3 Οκτωβρίου 2020 18:46

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης γνωστής εταιρίας στη μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα προϊόντα της εταιρίας Dove που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ όλες τις προσφορές της εβδομάδας.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 07/10/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Πελάτες προσοχή: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος χαρίζει...

Μετά την συγκινητική κίνηση με ένα μεγάλο σύμμαχο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στέκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στους καταναλωτές που το έχουν ανάγκη με μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Από τον Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται, ότι η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives», στο πλαίσιο Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, διέθεσε διατακτικές (έγχαρτες δωροεπιταγές ΑΒ) αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο, για την κάλυψη διατροφικών αναγκών πληγέντων από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, έχουν την δυνατότητα
εξαργύρωσης των διατακτικών σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σουπερ μάκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν, εντός τριών μηνών από την παραλαβή τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τους μήνες ΟκτώβριοΝοέμβριοΔεκέμβριο του έτους 2020 και θα ωφεληθούν συνολικά δέκα έξι (16) οικογένειες, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου. Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαριστούν θερμά τους φορείς και συνεργάτες του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID – 19» για την συνεργασία μας και την εξαιρετική πρωτοβουλίας τους, για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share