Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πελάτες προσοχή: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος χαρίζει...

Πρωτοπόρος για ακόμη μια φορά

1 Οκτωβρίου 2020 10:22
Πελάτες προσοχή: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος χαρίζει...

Μετά την συγκινητική κίνηση με ένα μεγάλο σύμμαχο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στέκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στους καταναλωτές που το έχουν ανάγκη με μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Από τον Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται, ότι η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives», στο πλαίσιο Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, διέθεσε διατακτικές (έγχαρτες δωροεπιταγές ΑΒ) αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο, για την κάλυψη διατροφικών αναγκών πληγέντων από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, έχουν την δυνατότητα
εξαργύρωσης των διατακτικών σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σουπερ μάκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν, εντός τριών μηνών από την παραλαβή τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τους μήνες ΟκτώβριοΝοέμβριοΔεκέμβριο του έτους 2020 και θα ωφεληθούν συνολικά δέκα έξι (16) οικογένειες, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου. Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαριστούν θερμά τους φορείς και συνεργάτες του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID – 19» για την συνεργασία μας και την εξαιρετική πρωτοβουλίας τους, για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

"Αν είστε δυσαρεστημένοι..." - Έκτακτο δελτίο από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Η αλυσίδα super market, ΑΒ Βασιλόπουλος, ενημερώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πελάτες που πιθανό είναι δυσαρεστημένοι με κάποιο προϊόν. Πολλοί ρωτούν αν μπορούν να το γυρίσουν πίσω και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Η απάντηση της εταιρείας είναι η εξής:

"Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα. Αν και τα προϊόντα μας έχουν πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας οι παρατηρήσεις σας είναι πολύτιμες για μας. Αν διαπιστώσατε κάποιο ελάττωμα σε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από τα καταστήματα ΑΒ το επιστρέφετε άμεσα στο κατάστημα.

Το κατάστημα το τοποθετεί σε ειδική κόκκινη τσάντα (Red Bag) για επιστροφή στο Τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου από όπου το εντοπισμένο πρόβλημα διερευνάται με προσοχή και το αποτέλεσμα γνωστοποιείται άμεσα." Εκτός όμως από αυτή την ανακοίνωση, δείτε εδώ την κίνηση ματ της αλυσίδας, που τίθεται σε ισχύ από τη Δευτέρα 28/9.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share