Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σεισμός στην αγορά: "Κανόνι" από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ - Απλήρωτοι εργαζόμενοι

Χαμός στην αγορά!

28 Σεπτεμβρίου 2020 15:00
Σεισμός στην αγορά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λουκέτο βάζει μεγάλο super market, αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους. Πρόκειται, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ για το super market ΣΠΑΚ το οποίο έκλεισε στις 21 Σεπτεμβρίου,

Η επιχείρηση έχει δέκα καταστήματα σε Κόρινθο, Λουτράκι, Περαχώρα και Ζευγολατιό.

Αν και κυκλοφορούν φήμες για εξαγορά της από άλλο Super Market, κανείς δεν γνωρίζει τις μέλλει γενέσθαι.

Να σημειωθεί η επιχείρηση είναι μέλος του Ελληνικού Ομίλου Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ (ΕΛΟΜΑΣ).

Σκλαβενίτης: Συνεργασία "βόμβα" που φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν να διατηρούν ευχαριστημένους τους πελάτες τους με κάθε δυνατό τρόπο. Μετά την πρόσφατη κίνηση της εταιρίας που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, μια νέα συνεργασία έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά.

Συνεργασία με το Σκλαβενίτη, έχει συνάψει η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του προγράμματος yellows που προσφέρουν στους πελάτες δωροεπιταγές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς:

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία, η μεγαλύτερη στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης. Σταθερή στις Αρχές και στις Αξίες της, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας σε τιμές “τόσο φθηνά όσο πουθενά” και φιλική εξυπηρέτηση. Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες Πελάτες.

Συλλογή yellows

Μπορείς να κερδίσεις yellows με τις αγορές και τις συναλλαγές σου στα συνεργαζόμενα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Για κάθε 1€ συναλλαγής

  • Με τις Πιστωτικές κάρτες x10 yellows
  • Με τις Προπληρωμένες κάρτες x10 yellows
  • Με τις Χρεωστικές κάρτες x5 yellows

Εξαργύρωση yellows Στα POS των super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Κάνοντας τις συναλλαγές σου, με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, εξαργυρώνεις το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις κερδίσει.

Σε Δωροεπιταγές yellow only

Αποκτώντας Δωροεπιταγές yellow only ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, για τις συναλλαγές σου, εξαργυρώνεις μόνο yellows!

Δωροεπιταγές yellows

10€ για 5.000 yellows
20€ για 10.000 yellows
Τις Δωροεπιταγές yellow only μπορείς να τις αποκτήσεις από το yellowday και από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Χαμός στην αγορά με τον Σκλαβενίτη - Στόχος του είναι να…

Χαμός επικρατεί στην αγορά εξαιτίας του Σκλαβενίτη, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, επιθυμώντας να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο στην χώρα.

Έτσι μετά την εξαγορά του caremarket.gr και την συνεργασία με την e-food, που πλέον έχει επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής αλλά και στην Θεσσαλονίκη, η Σκλαβενίτης έχει προχωρήσει «αθόρυβα» εδώ και μικρό χρονικό διάστημα στην προσθήκη μίας υπηρεσίας που στόχο έχει κυρίως την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών που επισκέπτονται τα σούπερ μάρκετ της, ενώ συγκίνηση προκάλεσε με μια υπέροχη κίνησή της.

Πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας

Συγκεκριμένα δίδεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εξοφλήσουν στα ταμεία της αλυσίδας λογαριασμούς για ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, ύδρευση, συνδρομητική τηλεόραση κ.α.). Η υπηρεσία η οποία ξεκίνησε σταδιακά προσφέρεται ήδη σε 30 καταστήματα σε όλη την χώρα.

Στόχος είναι η παρουσία την υπηρεσίας να φθάσει τα 80 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας μέχρι το τέλος του 2020. Η επιλογή των καταστημάτων – που θα είναι επίσης σε όλη την χώρα – σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να κάνει με το μέγεθος της επισκεψιμότητας τους.

Για την υπηρεσία αυτή δεν υπάρχει προμήθεια για την Σκλαβενίτης άλλα μόνο για την συνεργαζόμενη τράπεζα. Η επιβάρυνση είναι του 1 ευρώ ανά λογαριασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο καθώς η πληρωμή τους αποτελεί είτε ένα επιπλέον έσοδο για κάποιες επιχειρήσεις είτε λειτουργεί ως κίνητρο για την επίσκεψη στα καταστήματα που την προσφέρουν, είτε και τα δύο μαζί.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share