Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Νέα ανακοίνωση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Η κίνηση ματ που τίθεται σε ισχύ από τη Δευτέρα 28/9

Κίνηση αλληλεγγύης!

28 Σεπτεμβρίου 2020 12:03
Νέα ανακοίνωση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Η κίνηση ματ που τίθεται σε ισχύ από τη Δευτέρα 28/9
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή και στηρίζει κάθε του ανάγκη κι αυτό ανταμείβεται, δείτε εδώ πώς "διέλυσε" τον ανταγωνισμό. Αυτή τη φορά μια κίνηση αλληλεγγύης είναι αυτή που θα κάνει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να φανεί υποστηρικτική απέναντι στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρίας:

Αυτό το κείμενο είναι για εσένα…

Εσένα που νοιάζεσαι, που ξέρεις να μοιράζεσαι όλα εκείνα που έχουν αξία και το δείχνεις με πράξεις φροντίδας

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου εσύ και όλοι εμείς, οι πελάτες και οι εργαζόμενοι της ΑΒ, γινόμαστε ένα.

Γεμίζουμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων», που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ, με ό, τι μπορεί ο καθένας μας, για την ενίσχυση τοπικών φορέων και οργανισμών.

Για σένα που βάζεις στο καλάθι σου λίγα παραπάνω, για εκείνους που στερούνται πολλά περισσότερα, η πιο σημαντική στιγμή είναι εδώ, τώρα.

Γιορτάζουμε 10 χρόνια Εθελοντισμού ΑΒ – Βρες τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων»

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, όλοι εμείς, εργαζόμενοι και πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος, γινόμαστε ένα! Φέτος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και γεμίζουμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων» που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ & ΕΝΑ.

Για 15 ημέρες, συγκεντρώνουμε τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ κλπ) και μαζί κάνουμε τη διαφορά στη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας μέσω της ενίσχυσης εκατοντάδων τοπικών φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Κι ενώ εμείς, προσφέρουμε με ό, τι μπορεί ο καθένας μας, η ΑΒ ενισχύει την εθελοντική αυτή δράση με επιπλέον τρόφιμα αξίας 50.000 ευρώ στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 συνανθρώπους μας.

Φέτος, γεμίζουμε μαζί τα καλάθια της «Ελπίδας»… Γιατί Μαζί Κάνουμε τη Διαφορά για εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο!

Για περισσότερες πληροφορίες, https://www.ab.gr/10-years-volunteers

ABKanoumeTiDiafora

ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τιμές "έκπληξη" σε αμέτρητα είδη πρώτης ανάγκης

Νέα εβδομάδα προσφορών ξεκινά στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος με είδη πρώτης ανάγκης και όχι μόνο σε τιμή... "έκπληξη".

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στέκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή και στηρίζει κάθε του ανάγκη. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος δεν σταματούν τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης κι έτσι από αύριο ξεκινά η νέα εβδομάδα προσφορών μέχρι και τις 30/9 για όλα όσα χρειάζεται να έχει κάθε σπίτι. Φυσικά, οι προσφορές δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το ρούχο που τώρα έχετε περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Στο εβδομαδιαίο φυλλάδιο μπορείτε να δείτε όλες τις συμφέρουσες προσφορές για εσάς αλλά και για την οικογένειά σας και να επωφεληθείτε από αυτές. Μπείτε εδώ και δείτε αναλυτικά το φυλλάδιο.

ΑΒ Βασιλόπουλος

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share