Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Αναταραχή στα Lidl από σήμερα - "Έσκασε" η απόλυτη είδηση

Τρέξτε να προλάβετε!

28 Σεπτεμβρίου 2020 07:34
Αναταραχή στα Lidl από σήμερα -
Από Σοφία Φυρογένη

Μια τρομερή εβδομάδα φαίνεται να ξεκινά στα καταστήματα Lidl. Μάλιστα, το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει την είδηση που περίμεναν χιλιάδες καταναλωτές.

Αναφερόμαστε φυσικά, στις σούπερ προσφορές της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, καθώς οι τιμές σε όλα τα προϊόντα τους είναι μοναδικές και δεν πρέπει να τις χάσετε με τίποτα.

Lidl Ελλάς προσφορές

Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 28/9 στην αγαπημένη αλυσίδα θα βρείτε, προσφορές σε κρέατα, φρούτα, λαχανικά, αλλά και ψάρια. Στην επίσημη ιστοσελίδα τους δημοσίευσαν το φυλλάδιο με τις προσφορές. Δείτε το εδώ αναλυτικά. Εκτός όμως, από τις προσφορές της εβδομάδας, δείτε εδώ μια ευχάριστη είδηση για τα Lidl.

«Λουκέτο» σε κατάστημα Lidl - Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με κατάστημα Lidl, το οποίο έβαλε «λουκέτο», καθώς ένα κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο αναγκάζει τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, για την οποία έρχονται μεγάλες αλλαγές, να αναβάλει τη λειτουργία του.

Πρόκειται για ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Lidl στο Ηράκλειο. Πρόκειται για κατάστημα της συγκεκριμένης εταιρείας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Tο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλό της, αναγκάζει την εταιρεία να κλείσει άμεσα το κατάστημα και να θέσει όλους τους υπαλλήλους σε καραντίνα και έλεγχο για τον ιό.

Έκλεισε κατάστημα Lidl

Ήδη έχει ξεκινήσει η η διαδικασία απολύμανσης του χώρου ενώ την υπόθεση χειρίζεται ο ΕΟΔΥ, ό οποίος έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζόμενου.

"Απειλές" από τα Lidl - Διαλύει τον ανταγωνισμό

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl Ελλάς, προχωρά σε επενδύσεις και "τρελαίνει" τους πάντες στον ανταγωνισμό με τα νέα ανοίγματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για επενδύσεις 350 εκατ. ευρώ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2023.

Αναφορικά με το δίκτυο καταστημάτων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος διοίκησης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Ιάκωβος Ανδρεανίδης, έχει προγραμματιστεί για την επόμενη τριετία το άνοιγμα 11 νέων καταστημάτων, εκ των οποίων τα μισά θα είναι στην Αττική.

  • 2020: 2 (στην πρωτεύουσα, ένα στα Πετράλωνα και ένα στο Κερατσίνι)
  • 2021: 4
  • 2022: 5

Lidl Hellas ανακοινώσεις

Ακόμη εξετάζει τη δημιουργία ενός νέου logistic center. Παράλληλα, στις 21 Σεπτεμβρίου θα λανσαριστεί το καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, Lidl plus. Δεν θα λειτουργεί με πόντους, αλλά θα περιλαμβάνει μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία θα βρίσκονται στη λίστα των επόμενων αγορών που θα πραγματοποιήσει ο κάθε καταναλωτής-μέλος του Lidl plus.

450 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ο κ. Ανδρεανίδης ανέφερε ότι μέσα στην κρίση της πανδημίας η Lidl Ελλάς προχώρησε σε 450 νέες προσλήψεις, ενώ ο μέσος όρος εξόφλησης των προμηθευτών διαμορφώθηκε στις 62 ημέρες από 122
της αγοράς.

Σχετικά με την περυσινή χρονιά, η Lidl κατάφερε να αυξήσει κατά 8,8% τον τζίρο της, ενώ παράλληλα:

  • διεύρυνε την πελατειακή βάση
  • αύξησε την επισκεψιμότητα
  • μεγάλωσε το καλάθι αγορών

Η συνολική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία ανήλθε σε 811 εκατ. ευρώ (0,43% ΑΕΠ), με τη Lidl Ελλάς να υποστηρίζει 20.825 άμεσες έμμεσες και υπαγόμενες θέσεις εργασίας.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share