Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στην αγορά με τον Σκλαβενίτη - Στόχος του είναι να…

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

27 Σεπτεμβρίου 2020 12:03
Χαμός στην αγορά με τον Σκλαβενίτη - Στόχος του είναι να…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί στην αγορά εξαιτίας του Σκλαβενίτη, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, επιθυμώντας να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο στην χώρα.

Έτσι μετά την εξαγορά του caremarket.gr και την συνεργασία με την e-food, που πλέον έχει επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής αλλά και στην Θεσσαλονίκη, η Σκλαβενίτης έχει προχωρήσει «αθόρυβα» εδώ και μικρό χρονικό διάστημα στην προσθήκη μίας υπηρεσίας που στόχο έχει κυρίως την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών που επισκέπτονται τα σούπερ μάρκετ της, ενώ συγκίνηση προκάλεσε με μια υπέροχη κίνησή της.

Πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας

Συγκεκριμένα δίδεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εξοφλήσουν στα ταμεία της αλυσίδας λογαριασμούς για ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, ύδρευση, συνδρομητική τηλεόραση κ.α.). Η υπηρεσία η οποία ξεκίνησε σταδιακά προσφέρεται ήδη σε 30 καταστήματα σε όλη την χώρα.

Στόχος είναι η παρουσία την υπηρεσίας να φθάσει τα 80 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας μέχρι το τέλος του 2020. Η επιλογή των καταστημάτων – που θα είναι επίσης σε όλη την χώρα – σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να κάνει με το μέγεθος της επισκεψιμότητας τους.

Για την υπηρεσία αυτή δεν υπάρχει προμήθεια για την Σκλαβενίτης άλλα μόνο για την συνεργαζόμενη τράπεζα. Η επιβάρυνση είναι του 1 ευρώ ανά λογαριασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο καθώς η πληρωμή τους αποτελεί είτε ένα επιπλέον έσοδο για κάποιες επιχειρήσεις είτε λειτουργεί ως κίνητρο για την επίσκεψη στα καταστήματα που την προσφέρουν, είτε και τα δύο μαζί.

Σκλαβενίτης: Χαμός σ' αυτά τα 5 καταστήματα - Τι συμβαίνει;

To efood, η νο1 πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει την συνεργασία με την αλυσίδα "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” εξυπηρετώντας πλέον supermarket delivery σε ακόμη 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Μέσα στους δύο πρώτους μήνες το efood, έχει πετύχει πλήρη κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ τον Σεπτέμβριο επεκτάθηκε σε άλλες 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλος, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κάτοικοι των νέων περιοχών μπορούν πλέον να κάνουν τα ψώνια τους από τα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής!

Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση της πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share