Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ουρές" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το απαραίτητο προϊόν για το πλυντήριο πιάτων στη μισή τιμή

Προλάβετε την προσφορά!

14 Σεπτεμβρίου 2020 11:48

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου πιάτων τώρα θα το βρείτε στη μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη! Δεν είναι η μόνη προσφορά που χαρίζει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, αφού εδώ θα βρείτε ακόμη μία για προϊόντα περιποίησης.

Με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων στη μισή τιμή. Σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού φθηνότερα για αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε εδώ για να δείτε και άλλες προσφορές αλλά και για να κάνετε τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ.

«Έσκασε» η ενημέρωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Σας αφορά όλους

«Έσκασε» η ανακοίνωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος και σας αφορά όλους, καθώς η εταιρεία έχει ανοικτές θέσεις εργασίας στα σούπερ μάρκετ της σε αρκετές περιοχές, και δη της Αττικής, προκειμένου να προσφέρει ανακούφιση σε όσους αναζητούν δουλειά.

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος, που προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση λόγω κορωνοϊού, είναι πάντα παρόντα και δίπλα στο κοινό, είτε αυτό αφορά τους καταναλωτές μέσω των προσφορών στα προϊόντα τους είτε πρόκειται για υποψηφίους εργαζόμενους, προκειμένου εκείνοι να βρουν στέγη σε μια κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Κάπως έτσι, η εταιρεία έχει ανακοινώσει αρκετές θέσεις εργασίας, και ειδικά στην Αττική. Συγκεκριμένα, έχει προαναγγείλει θέσεις στον Γέρακα, το Ρέντη, το κέντρο της Αθήνας, τα Οινόφυτα, τη Μάνδρα, την Άμφισσα, τα Βριλήσσια, τη Σαντορίνη, τη Σύρο και την Κατερίνη.

Δείτε ΕΔΩ τις υποψήφιες θέσεις.

Επιχειρηματική αρχή από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Σας αφορά όλους

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει δείξει άπειρες φορές πως βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές, βάζοντας σούπερ προφορές. Ωστόσο, πέρα από τις καλές τιμές που έχει κάθε εβδομάδα, η αλυσίδα στηρίζει και όλους τους πολίτες που θέλουν να κάνουν νέα ξεκινήματα.

Συγκεκριμένα, μέσω μιας ανακοίνωσης, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έκαναν γνωστό, ότι στηρίζουν τα franchise καταστήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή σε μια εποχή «υψηλών ταχυτήτων» και μεγάλων προκλήσεων, αλλά και για σένα που προτιμάς τις σταθερές επιλογές, χαμηλού ρίσκου, που «χτίζουν» πάνω σε επιτυχημένες επιχειρηματικές βάσεις και υποδομές. Κάνε τώρα ένα δυναμικό ξεκίνημα με το αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand της ΑΒ και γράψε τη δική σου επιτυχημένη ιστορία.

Εμείς στην ΑΒ σε θέλουμε μαζί μας!

  • Στηρίζουμε την επένδυση σου παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με πολύ ευνοϊκούς όρους.
  • Σχεδιάζουμε το κατάστημα σου μαζί σου και προετοιμάζουμε μαζί τη λειτουργία του.
  • Είμαστε και παραμένουμε δίπλα σου σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Ανακάλυψε τον κόσμο του franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος και δημιούργησε μαζί μας το δικό σου ΑΒ Shop & Go ή AB Food Market, μαζί με μια ομάδα που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

ΑΒ Shop& Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go, είναι ιδανικό για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε κάθε γειτονιά. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market: Για την περιφέρεια

Tο ΑΒ Food Market αποτελεί την πρόταση της ΑΒ Βασιλόπουλος για την περιφέρεια. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Με χώρους πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, οι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

Για σένα είμαστε πάντα εδώ στην ΑΒ Βασιλόπουλος!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share