Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Πανζουρλισμός στα Lidl αυτή την εβδομάδα

Σούπερ τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης

14 Σεπτεμβρίου 2020 08:42
Πανζουρλισμός στα Lidl αυτή την εβδομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούπερ είναι οι προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl, η οποία είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ Lidl Hellas -που πρόσφατα έκαναν μια ανακοίνωση που σας αφορά- δε σταματούν τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Από σήμερα Δευτέρα 14/09, λοιπόν, ξεκίνησαν οι μεγάλες προσφορές σε πολλά προϊόντα πρώτης ανάγκης, οι οποίες ισχύουν μέχρι και το Σάββατο 19/09.

Lidl προσφορές εβδομάδας

Στο εβδομαδιαίο φυλλάδιο μπορείτε να δείτε όλες τις συμφέρουσες προσφορές για εσάς αλλά και για την οικογένειά σας και να επωφεληθείτε από αυτές. Μπείτε εδώ και δείτε αναλυτικά το φυλλάδιο.

Συνεργασία σεισμός για τα Lidl!

Η Lidl Hellas, για ακόμα μια φορά δείχνει πως βρίσκεται δίπλα σε όλους τους καταναλωτές, αφού μετά την ανακοίνωση που έκανε -δείτε εδώ αναλυτικά όσα ανέφερε για τα παιδιά-, κατάφερε να εξασφαλίσει μια τρομερή συνεργασία.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής στον Δήμο Λειψών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της αλυσίδας

Η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω για άμεση αξιοποίηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενεργή παρουσία και συμβολή της στη μάχη αντιμετώπισης κατά του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας.

Lidl Hellas συνεργασίες

Συγκεκριμένα, 20 iPad mini και 31 iPad Air μαζί με σύγχρονο εξοπλισμό, δωρίστηκαν στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω αντίστοιχα, αποδεικνύοντας η εταιρία με πράξεις πως έχει ολοκληρωμένη αντίληψη της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε.

Η καθημερινότητα των εκπαιδευτικών και των μαθητών έχει αλλάξει ως απόρροια της κατάστασης που επέβαλε ο κορωνοϊός Covid-19, με την τεχνολογία να γίνεται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας. H Lidl Ελλάς στηρίζει την εξ αποστάσεως διδασκαλία και εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διδασκαλία.

«Εδώ και 20 χρόνια, η εταιρική υπευθυνότητα και κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς. Έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και για αυτό η κοινωνική προσφορά αποτελεί δέσμευση και, ταυτόχρονα, αποστολή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει προχωρήσει σε δωρεά πάνω από 120 iPads, 500 σταθερών Η/Υ καθώς και άλλου εξοπλισμού όπως εκτυπωτές και προτζέκτορες σε διάφορα σχολεία και ιδρύματα της χώρας μας, ενώ προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα την δωρεά επιπλέον 100 σταθερών Η/Υ.

Η Lidl Ελλάς με υψηλό αίσθημα ευθύνης τοποθετεί για ακόμη μία φορά την εταιρική υπευθυνότητα και την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο, προσθέτοντας ακόμα έναν κρίκο σε μία μακρά αλυσίδα προσφοράς.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share