Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτη είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Διαλύει τον ανταγωνισμό

Η επίσημη ανακοίνωση που θα φέρει τα πάνω κάτω!

11 Σεπτεμβρίου 2020 12:03
Έκτακτη είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Διαλύει τον ανταγωνισμό
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μια είδηση "βόμβα" φέρνει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαλύοντας τον ανταγωνισμό και αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τους καταναλωτές, ενώ μόλις εχθές "έσκασε" μια νέα προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο που θα αλλάξει τις συνήθειες μας για καλό σκοπό.

Ο επίσημος ΑΒ Βασιλόπουλος ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας τους πελάτες που πιθανό είναι δυσαρεστημένοι με κάποιο προϊόν. Πολλοί ρωτούν αν μπορούν να το γυρίσουν πίσω και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Η απάντηση της εταιρείας είναι η εξής:

ΑΒ Βασιλόπουλος

«Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα. Αν και τα προϊόντα μας έχουν πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας οι παρατηρήσεις σας είναι πολύτιμες για μας. Αν διαπιστώσατε κάποιο ελάττωμα σε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από τα καταστήματα ΑΒ το επιστρέφετε άμεσα στο κατάστημα. Το κατάστημα το τοποθετεί σε ειδική κόκκινη τσάντα (Red Bag) για επιστροφή στο Τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου από όπου το εντοπισμένο πρόβλημα διερευνάται με προσοχή και το αποτέλεσμα γνωστοποιείται άμεσα.»

Επιχειρηματική αρχή από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Σας αφορά όλους

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει δείξει άπειρες φορές πως βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές, βάζοντας σούπερ προφορές. Ωστόσο, πέρα από τις καλές τιμές που έχει κάθε εβδομάδα, η αλυσίδα στηρίζει και όλους τους πολίτες που θέλουν να κάνουν νέα ξεκινήματα.

Συγκεκριμένα, μέσω μιας ανακοίνωσης, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έκαναν γνωστό, ότι στηρίζουν τα franchise καταστήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή σε μια εποχή «υψηλών ταχυτήτων» και μεγάλων προκλήσεων, αλλά και για σένα που προτιμάς τις σταθερές επιλογές, χαμηλού ρίσκου, που «χτίζουν» πάνω σε επιτυχημένες επιχειρηματικές βάσεις και υποδομές. Κάνε τώρα ένα δυναμικό ξεκίνημα με το αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand της ΑΒ και γράψε τη δική σου επιτυχημένη ιστορία.

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοινώσεις

Εμείς στην ΑΒ σε θέλουμε μαζί μας!

  • Στηρίζουμε την επένδυση σου παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με πολύ ευνοϊκούς όρους.
  • Σχεδιάζουμε το κατάστημα σου μαζί σου και προετοιμάζουμε μαζί τη λειτουργία του.
  • Είμαστε και παραμένουμε δίπλα σου σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Ανακάλυψε τον κόσμο του franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος και δημιούργησε μαζί μας το δικό σου ΑΒ Shop & Go ή AB Food Market, μαζί με μια ομάδα που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

ΑΒ Shop& Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go, είναι ιδανικό για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε κάθε γειτονιά. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market: Για την περιφέρεια

Tο ΑΒ Food Market αποτελεί την πρόταση της ΑΒ Βασιλόπουλος για την περιφέρεια. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Με χώρους πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, οι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

Για σένα είμαστε πάντα εδώ στην ΑΒ Βασιλόπουλος!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share