Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Γυναίκες δώστε βάση: Ο Σκλαβενίτης έχεις το απαραίτητο προϊόν ομορφιάς στη μισή τιμή

Επωφεληθείτε!

22 Αυγούστου 2020 14:33
Γυναίκες δώστε βάση: Ο Σκλαβενίτης έχεις το απαραίτητο προϊόν ομορφιάς στη μισή τιμή
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα σας λύσει τα χέρια αφού θα βρείτε όλες τις βαφές μαλλιών γνωστής εταιρίας στη μισή τιμή!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τις βαφές μαλλιών της εταιρίας Palette με 50% έκπτωση και τελική τιμή μόλις 2,78€. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε τη δική σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

Σκλαβενίτης: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια

Την προσοχή των καταναλωτών ζητούν τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», εδώ και χρόνια. Ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια;

Δεν είναι άλλο από την παράνομη χρήση της επωνυμίας του, και η εμφάνιση κάποιων διαγωνισμών και προσφορών με δώρο δωροεπιταγές. Μπορείτε να δείτε τις προσφορές της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μόνο μέσω του efood, αφού εδώ και μερικού μήνες έχουν ξεκινήσει μια νέα συνεργασία, και κάνουν συνεχώς εκπτώσεις σε προϊόντα, όπως θα δείτε εδώ.

Ο Σκλαβενίτης προειδοποιεί:

Παράνομη χρήση της επωνυμίας μας στο διαδίκτυο!
Αγαπητοί μας Πελάτες

σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, καθώς και σήματα, φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου μας, σε δήθεν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, Δωροεπιταγές για αγορές στα Καταστήματά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και επισημαίνουμε ότι η εταιρεία μας δεν προβαίνει σε χορηγία Δωροεπιταγών ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Για τον λόγο αυτό, έχει υποβληθεί εκ μέρους μας καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτες των συγκεκριμένων παραπλανητικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 11188, email: [email protected]), ενώ εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου ακολουθώντας οδηγίες των ανακοινώσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, είναι στη διάθεσή σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
Τηλ.: 800 117 7777 (χωρίς χρέωση), 214 100 9999 (αστική χρέωση) και email: [email protected]

Σας ευχαριστούμε.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share