Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να αστράφτουν με λιγότερο από 1 ευρώ

Προλάβετε την προσφορά!

19 Αυγούστου 2020 12:28
Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να αστράφτουν με λιγότερο από 1 ευρώ
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα βρεις προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, και έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε απορρυπαντικό πιάτων κορυφαίας μάρκας με λιγότερο από 1 ευρώ.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μετά από τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food μας προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων με ένα μόνο κλικ, και μάλιστα στις καλύτερες τιμές. Μπορείτε να βρείτε εδώ ακόμα μια προσφορά που θα σας αφήσει άφωνους.

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε όλα τα υγρά απορρυπαντικά πιάτων AVA σε μια μοναδική προσφορά και μπορείτε έτσι να αγοράσετε το προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να αστράφτουν σε τιμή "βόμβα". Μην το χάσετε, κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλικ εδώ και μέσα σε λίγη ώρα τα ψώνια σας θα είναι στην πόρτα σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Σκλαβενίτη - Από εκεί άρχισε να φτάνει στην κορυφή

Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για τον Σκλαβενίτη, καθώς έγινε γνωστό το πώς η εταιρεία άρχισε να φτάνει στην κορυφή με μια τελευταία της συνεργασία, την ίδια στιγμή που προχωρά σε «εκτόξευση» οικονομικά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το efood, η πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, ένωσε τις δυνάμεις του με την αλυσίδα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν καλύτερα και ασφαλέστερα το καταναλωτικό κοινό.

Ξεκινώντας πιλοτικά από το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στον Κηφισό στην περιοχή του Περιστερίου, και με στόχο να προστίθενται καθημερινά στη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η πολύ σημαντική αυτή συμμαχία προσφέρει στους χρήστες του efood τη δυνατότητα παραγγελίας και αγοράς ανάμεσα σε 2.500 βασικά προϊόντα.

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Σκλαβενίτη

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα, ενώ η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας. Το efood προσφέρει επιπλέον και τη δυνατότητα επιλογής «Παραλαβή χωρίς επαφή», στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο στην ασφάλεια τόσο του διανομέα, όσο και του καταναλωτή.

Η άμεση ανακοίνωση της συνεργασίας, επιβεβαιώνει την πρόθεση των δύο εταιρειών να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τρέχουσες συνθήκες, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση των καταναλωτών για αγορά βασικών προϊόντων και την στήριξη των απαραίτητων μηχανισμών που θα βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share