Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το πιο εντυπωσιακό κι εξωτικό μπλουζάκι

Θα το λατρέψεις!

18 Αυγούστου 2020 15:54
Βρήκαμε στα Bershka το πιο εντυπωσιακό κι εξωτικό μπλουζάκι

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο "εξωτικό" μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Μπορεί η ζέστη να μην μας επιτρέπει να τριγυρνάμε με τις ώρες στις βιτρίνες και τα καταστήματα αλλά κανείς δεν μπορείς να μας απαγορεύσει να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Έχει τροπικό pattern, όγκο στα μανίκια και αφήνει τους ώμους σου ακάλυπτους, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν αυτά που μας έκαναν να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά! Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το mom fit διαχρονικό τζιν.

Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" καλοκαίρι!

Αυτό το βελουτέ σετ από τα Bershka είναι η επιτομή της άνεσης

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο άνετο και οικονομικό σετ για το πιο θηλυκό homewear αλλά και το γυμναστήριο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο υδράργυρος στα ύψη, κάτι το οποίο σημαίνει πως αποχωριζόμαστε τα μακρυμάνικα και "αφοσιωνόμαστε" σε τιραντάκια, κοντομάνικα, σορτσάκια και αέρινα φορέματα. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και θέλει να είστε πάντα in fashion φορώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας, έψαξε και βρήκε για εσάς το πιο οικονομικό, άνετο αλλά και ταυτόχρονα θηλυκό σετ για τα βράδια στο μπαλκόνι αλλά και τις επισκέψεις στα στο γυμναστήριο.

Το σετ αποτελείται από ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι με λεπτή τιράντα. Διατίθεται σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις και σου ταιριάζει, Επίσης μπορείς να αγοράσεις το κάθε κομμάτι ξεχωριστά ή και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share