Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης: Το απαραίτητο προϊόν για το πρωινό σας σε τιμή "έκπληξη"

Προλάβετε την προσφορά!

13 Αυγούστου 2020 09:32
Σκλαβενίτης: Το απαραίτητο προϊόν για το πρωινό σας σε τιμή

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έρχονται με μια νέα προσφορά σε ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τον καφέ εσπρέσο της γνωστής εταιρίας Dimello σε τιμή έκπληξη. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τη μοναδική προσφορά για το πιο δροσιστικό ποτό.

Μόλις με 3,86€ έχετε στο σπίτι σας έναν από τους κορυφαίους καφέδες για να έχετε ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα και να γλιτώσετε πολλά περισσότερα χρήματα από τους take away καφέδες μιας και αυτός που θα φτιάχνετε μόνοι σας στο σπίτι δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν καφέ φτιαγμένο από επαγγελματία. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στην πόρτα σας.

Σκλαβενίτης: Η συνεργασία που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην αγορά

Από τα τέλη Απριλίου όπου Σκλαβενίτης και e-food ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πείραμα του Περιστερίου, έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες. Πλέον η συνεργασία έχει εξαπλωθεί σε 51 σούπερ μάρκετ που καλύπτουν το σύνολο της Αττικής και ένα πολύ μεγάλο τμήμα του νομού Θεσσαλονίκης. Επίσης, δείτε την απίστευτη κίνηση που είχε κάνει στο παρελθόν η εταιρεία Σκλαβενίτης και ελάχιστοι γνωρίζουν!

Ακριβέστερος χρόνος παράδοσης

Από σήμερα η εξυπηρέτηση των καταναλωτών αναβαθμίζεται καθώς οι τελευταίοι έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν το δίωρο στο οποίο επιθυμούν να να παραλάβουν τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον υψηλό αριθμό εξυπηρετήσεων και την δοκιμαστική περίοδο η αξιολόγηση των 51 καταστημάτων της Σκλαβενίτης που εξυπηρετούν μέσω της e-food κινείται βαθμολογείται με άριστα από τους καταναλωτές καθώς ο μέσος όρος των αξιολογήσεων είναι πάνω από 4,9 με άριστα το 5.

Και στο βάθος sklavenitis.gr

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία με την e-food είναι η δεύτερη κίνηση που προχώρησε η Σκλαβενίτης στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μετά από την απόκτηση του caremarket.gr στις αρχές του χρόνου. Η εμπειρία από τις δύο αυτές δραστηρίοτητες μαζί με την εκτόξευση του ηλεκτρονικού εμπορίου εξαιτίας του κορωνοϊού αναμένεται να οδηγήσει στην μετονομασία του caremarket.gr σε sklavenitis.gr μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share