Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Βρείτε το απαραίτητο προϊόν για το πλυντήριο σας σε μοναδική προσφορά

Προλάβετε την προσφορά!

9 Αυγούστου 2020 18:06
ΑΒ Βασιλόπουλος: Βρείτε το απαραίτητο προϊόν για το πλυντήριο σας σε μοναδική προσφορά

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου τώρα θα το βρείτε μόνο με 7,59 ευρώ και 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε σκόνη για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη! Δεν είναι η μόνη προσφορά 1+1 δώρο, αφού εδώ θα βρείτε και το ακόμα μια για το κορυφαίο προϊόν, που επιλέγουν όσοι κάνουν διατροφή.

Με λιγότερο από 8 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε σκόνη πλυντηρίου SKIP και να πάρετε δώρο ακόμη μια συσκευασία. Σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού φθηνότερα για αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε εδώ για να δείτε και άλλες προσφορές αλλά και για να κάνετε τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ.

"Έσκασε" η απόλυτη είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Ευχάριστη είναι η είδηση που "έσκασε" για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς πραγματοποιήθηκε η βράβευση στα Corporate Affairs Excellence Awards για την "Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της αλυσίδας

"1 ημέρα, η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», που διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά, στις 16 Ιουνίου 2019, και ήταν αφιερωμένη στο Περιβάλλον, το μεγάλο μας «σπίτι».

1 διάκριση για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Corporate Affairs Excellence Awards για την Εσωτερική Επικοινωνία (Internal Communications & Employee Engagement) της «μεγάλης» αυτής «Ημέρας Εθελοντισμού», με τα «μεγάλα» αποτελέσματα που πέτυχαν οι άνθρωποι της ΑΒ.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, είμαστε υπερήφανοι που οι άνθρωποι μας ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω μας, δίνουν πρώτοι το παράδειγμα και φροντίζουν για το Περιβάλλον.

Είμαστε χαρούμενοι που πάντοτε όλοι αυτοί οι μοναδικοί, διαφορετικοί άνθρωποι της ΑΒ ενώνονται για κάθε καλό σκοπό, δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό και κάνουν τη διαφορά. Για όλους εμάς, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές. Είμαστε διπλά χαρούμενοι που η προσπάθειά μας αυτή έχει απτά, μετρήσιμα και διαχρονικά αποτελέσματα. Περίοπτη θέση ανάμεσά τους κατέχει πλέον η διάκριση που λάβαμε πρόσφατα στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020 της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία “Internal Communications & Employee Engagement”.

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που 5.000 εθελοντές από όλη την Ελλάδα και από κάθε γειτονιά, ενώθηκαν και γιόρτασαν την καθιερωμένη πια «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Με το σύνθημα #allazoumesinithies, έκαναν δική τους την εταιρική δέσμευση για μείωση του πλαστικού αποτυπώματος κατά 50% έως το 2025 και «Φρόντισαν την πόλη μας!».

Με τη συνεργασία και την πολύτιμη υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea και της Περιβαλλοντικής Εκστρατείας Let’s Do it Greece, η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» άφησε πιο καθαρές 131 τοποθεσίες της χώρας μας και πέτυχε να γίνει ο χάρτης της Ελλάδας ακόμα πιο «πράσινος»! Χάρη στους ανθρώπους μας.

Τους ευχαριστούμε και τους αφιερώνουμε αυτό το βραβείο μαζί με 5.000 ευχαριστώ από την καρδιά μας!"

Μιας και αναφερθήκαμε στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, δείτε εδώ τη νέα συνεργασία που φέρνει πολλά χαμόγελα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share