Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Το ιδανικό προϊόν για να συνοδεύσετε τα καλοκαιρινά σας βράδια έχει 50% έκπτωση

Επωφεληθείτε!

7 Αυγούστου 2020 14:23
Σκλαβενίτης: Το ιδανικό προϊόν για να συνοδεύσετε τα καλοκαιρινά σας βράδια έχει 50% έκπτωση

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα κάνει τα οικογενειακά σας τραπέζια και τα καλοκαιρινά σας βράδια ακόμη πιο οικονομικά και ενδιαφέροντα αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα σε προσφορά -50%.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα το κρασί Caramelo της γνωστής εταιρίας Τσάνταλη σε τιμή έκπληξη! Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τις προσφορές στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Με μόλις 4 ευρώ έχετε στο τραπέζι σας ένα μπουκάλι από το καλύτερο λευκό κρασί που παράγεται στην Ελλάδα για να χαρίσετε στους δικούς σας μια ξεχωριστή βραδιά και θα συνοδεύσετε τα αγαπημένα σας γεύματα. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης: Τα προϊόντα περιποίησης που χρειάζονται όλες οι γυναίκες τώρα σε προσφορά 1+1 δώρο

Βρήκαμε για εσάς στο Σκλαβενίτη τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σας γνωστής εταιρίας 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τα προϊόντα Pantene σε μοναδική προσφορά! Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που νικά τον κορωνοϊό.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share