Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καλοκαιρινή προσφορά από τα Lidl: Το ιδανικό αντικείμενο για τον κήπο σας μόνο με 22,99 €

Προλάβετε το!

6 Αυγούστου 2020 11:36
Καλοκαιρινή προσφορά από τα Lidl: Το ιδανικό αντικείμενο για τον κήπο σας μόνο με 22,99 €

Απίστευτες καλοκαιρινές προσφορές ξεκινούν τα Lidl από τη Δευτέρα 10/08 κι εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε το απόλυτο αντικείμενο για τον κήπο σας.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όσοι δεν έφυγαν για διακοπές παραμένουν στην πόλη κάνοντας μικρές εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες. Τι καλύτερο όμως από ένα οικογενειακό Κυριακάτικο μπάρμπεκιου στο σπίτι;

Τα σούπερ μάρκετ Lidl είναι πάντα κοντά στον καταναλωτή και σας φέρνουμε καθημερινά τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο των καλοκαιρινών προσφορών πέσαμε στο απόλυτο χρήσιμο αντικείμενο και δεν είναι άλλο από το μοναδικό αυτό μπάρμπεκιου που βρήκαμε για εσάς.

Πρόκειται για μια τροχήλατη ψησταριά με δυο ρόδες που σας προσφέρει την άνεση να την μετακινήσετε όπου εσείς θέλετε. Επίσης διαθέτει, πλαϊνό ράφι με 3 γάντζους για να κρεμάτε τα εργαλεία σας και στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια σούβλα με ξύλινη λαβή και 2 εξαρτήματα στερέωσης. Θα τη βρείτε μόλις με 29,99€.

Επωφεληθείτε τώρα την μοναδική αυτή προσφορά και επισκεφθείτε ένα κατάστημα άμεσα.

Τριήμερο προσφορών στα Lidl - Έσκασε ανακοίνωση

Προσφορές θα ξεκινήσουν τα Lidl και βγήκε η ανακοίνωση με το φυλλάδιο των προσφορών. Αφορά όλους τους καταναλωτές, καθώς πρόκειται για τρόφιμα που αρέσουν σε όλους.

Συγκεκριμένα, από αύριο, Πέμπτη 6/8 η αλυσίδα super marker ξεκινάει 3ήμερες προσφορές με τις... διαβάστε τις εκπτώσεις των Lidl στο Youweekly.gr

Έσκασε ανακοίνωση από τα Lidl

Σε μία συγκινητική κίνηση προέβησαν τα καταστήματα Lidl που αφορά τον γυναικείο πληθυσμό. Συγκεκριμένα η Lidl Ελλάς υπέγραψε τις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών περί Ενδυνάμωσης των Γυναικών (WEPs), την παγκόσμια πρωτοβουλία για την προώθηση των γυναικών και την ισότητα των φύλων.

Η ανακοίνωση των Lidl που αφορά κυρίως τις γυναίκες

Με αυτήν την κίνηση, η... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share