Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η συνεργασία "φωτιά" του ΑΒ Βασιλόπουλου που θα φέρει αναταράξεις στον ανταγωνισμό

Τι νέο φέρνει;

4 Αυγούστου 2020 13:41
Η συνεργασία
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Μια συνεργασία "φωτιά" με την Αμφιγάλ φέρνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος κι έρχεται να βάλει τέλος στον ανταγωνισμό προκαλώντας μεγάλες αναταράξεις. Ωστόσο, μια καινοτομία ακόμη ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό, δείτε εδώ περί τίνος πρόκειται.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διαθέτει αποκλειστικά πέντε προϊοντικές ετικέτες στην κατηγορία του τυριού: Φέτα, Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Πεκορίνο και Τσαλαφούτι με στόχο να απευθυνθεί σε όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο, αυθεντικό και αξιόπιστο προϊόν υψηλής ποιότητας από επιλεγμένες, αγνές πρώτες ύλες και με εξασφαλισμένη γνησιότητα γεύσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η διαδικασία παραγωγής της σειράς προϊόντων του brand έχει τις βάσεις της σε όσους κατοικούν στην περιοχή της Αμφιλοχίας και ασχολούνται με τον κλάδο της τυροκομίας ευρύτερα: τους ανθρώπους που καλλιεργούν τη γη, τους ανθρώπους που εκτρέφουν τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται ως τυροκόμοι και τεχνικοί τροφίμων στο εργοστάσιο της Αμφιλοχίας Γη.

Βασιλόπουλος Αμφιγάλ

Μέσα σε αυτή την κοινότητα συνεργασίας που δημιουργείται, όλοι – αν και με διαφορετικό αντικείμενο απασχόλησης μεταξύ τους – μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ο στόχος είναι κοινός: η δημιουργία παραδοσιακών και ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων που θα μπορούν να τα απολαμβάνουν όλοι. Αυτό είναι κάτι που αντανακλάται και στα προϊόντα της επιχείρησης.

Τα προϊόντα αυτά παράγονται από την Αμφιγάλ, που είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 2008, ουσιαστικά όμως σε λειτουργία βρίσκεται από το 2014 και προέρχεται από τα σπλάχνα του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου», ο οποίος πλησιάζει τα 100 χρόνια ιστορίας.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάρτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού με κάτω από 1.7 ευρώ

Στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού, την οποία θα πληρώσετε με κάτω από 2.7 ευρώ και... θα θέλετε συνεχώς κι άλλο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ κατανοεί πάντοτε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και, σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εκάστοτε συνθήκες, όπως τώρα που βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και... χρειαζόμαστε κάτι δροσιστικό, όπως ένα επιδόρπιο που δίνεται σε τιμή σοκ.

Στο μυαλό μας όλοι, ειδικά το καλοκαίρι, έχουμε κάποια στιγμή σκεφτεί το συνδυασμό μιας μπύρας Corona με μια φέτα λεμόνι μέσα στο μπουκάλι. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, μας δίνει την φιάλη με μόλις 1.69 ευρώ, σε μια εξαιρετική προσφορά.

Πάρτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού με μπύρα Corona με κάτω από 1.7 ευρώ

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

"Χαμός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα απορρυπαντικά που θα κάνουν τα ρούχα σου να μοσχοβολάνε σε προσφορά 1+1 δώρο

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Τα κορυφαία προϊόντα πλυντηρίου που θα κάνουν τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε τώρα 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr όμως βρήκε κάψουλες και υγρό για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη!

Με λιγότερο από 10 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε SKIP κάψουλες για το πλυντήριο αλλά και το υγρό πλυντηρίου. Με 10 μόλις ευρώ αγοράζετε ένα και παίρνετε ακόμα ένα δώρο. Προλάβετε την προσφορά γιατί ισχύει μέχρι 29/7. Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερες προσφορές μπείτε εδώ.

undefined

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share