Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό με λιγότερο από 4 ευρώ η εξάδα

Προλάβετε την προσφορά!

26 Ιουλίου 2020 13:40
Σκλαβενίτης: Το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό με λιγότερο από 4 ευρώ η εξάδα

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη είναι ότι καλύτερο για τις ημέρες του καλοκαιριού αφού πρόκειται για το κορυφαίο ποτό που θα σας προσφέρει τη δροσιά που τόσο χρειάζεστε με μόλις 3,72€.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τις μπύρες Φιξ σε τιμή... έκπληξη! Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για ένα σετ με σύνεργα καθαρισμού που χρειάζεται κάθε νοικοκυρά.

Με μόλις 3,72€ θα έχετε στο ψυγείο σας 6 κουτάκια των 330ml για να απολαμβάνετε με το γεύμα σας και να δροσίζεστε με την απόλυτη γεύση που αγαπούν όλοι.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Χαμός με Σκλαβενίτη: Ποιος προμηθευτής του βυθίστηκε στα χρέη

Ισχυρό πλήγμα στην χρηματοοικονομική της εικόνα δέχτηκε το 2017 η ελληνική χαρτοβιομηχανία «Γλάρος» η οποία ανήκει στην οικογένεια Σκλαβενίτη.

Οι μεγάλες ζημιές που επωμίστηκε η Σκλαβενίτης το 2017, λόγω της απόκτησης ενεργητικού της αλυσίδας Μαρινόπουλος, είχαν ως αποτέλεσμα η εταιρεία σε ενοποιημένη βάση να καταγράψει ζημιές 7,8 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 9,3 εκατ. ευρώ το 2016.

Σύμφωνα με τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις η Γλάρος το 2017 κατέγραψε πωλήσεις 58,4 εκατ. ευρώ έναντι 43,2 εκατ. ευρώ το 2016, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αποτέλεσμα (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 9,3 εκατ. ευρώ από 10,5 εκατ. ευρώ το 2016.

Να σημειωθεί ότι η Γλάρος την τελευταία 10ετία είχε κέρδη 30 εκατ. ευρώ και πωλήσεις άνω των 160 εκατ. ευρώ.

Την τελευταία διετία η εταιρεία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση της μονάδας που έχει στη Βοιωτία.

Η συγκεκριμένη επένδυση είναι συνολικού κόστους 10,8 εκατ. ευρώ, με επιδότηση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ που έλαβε από το Υπουργείο Ανάπτυξης το 2014.

Η Γλάρος ιδρύθηκε το 2003 με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 261.000 ευρώ, εδρεύει στη θέση Ποταμιά στα Οινόφυτα του νομού Βοιωτίας και παράγει χαρτικά tissue με το σήμα «Γλάρος» ή με άλλα σήματα που επιθυμούν οι πελάτες της. Το 80% των προϊόντων της διατίθεται στη λιανεμπορική αλυσίδα «Σκλαβενίτης».

Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται επίσης η βιομηχανία προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων Baker Master, 40% η εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων Genfroco, η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Bonora, η εταιρεία επενδύσεων και επενδυτικών υπηρεσιών ΑΝΙΚΑ και η εταιρεία επεξεργασίας κρέατος Meat House, η οποία εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής και συστάθηκε τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο απόφασης του ομίλου Σκλαβενίτη να επεκταθεί παραγωγικά και σε αυτόν τον τομέα.

Πάντως παρά το το γεγονός ότι το 2017 σε ενοποιημένη βάση κατέγραψε ζημιές 7,8 εκατ. ευρώ, η χαρτοβιομηχανία διαθέτει εφέτος στους μετόχους της μέρισμα 5 εκατ. ευρώ, σε συνδυασμό με αμοιβές 300.000 ευρώ σε στελέχη της.

Το 2017 διανεμήθηκαν στους μετόχους της μητρικής εταιρίας μερίσματα ποσού 2 εκατ. ευρώ καθώς και αμοιβές για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου 1,75 εκατ. ευρώ τα οποία προήλθαν από τα κέρδη προηγούμενων χρήσεων.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share