Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η ευαισθητοποιημένη συνεργασία "κόλαφος" που συγκινεί

Στηρίζει με το δικό του τρόπο

5 Ιουλίου 2020 13:44
ΑΒ Βασιλόπουλος: Η ευαισθητοποιημένη συνεργασία
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ο Όμιλος Σαράντη, πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, ενώνει τις δυνάμεις του με την ΑΒ Βασιλόπουλος & το ΚΕΘΕΑ και μέσω των brands του υποστηρίζει την αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων όπως είναι ο εθισμός των παιδιών στο διαδίκτυο και τις οθόνες. Ο Όμιλος Σαράντη και η ΑΒ Βασιλόπουλος, με γνώμονα την φιλοσοφία τους για προστασία, φροντίδα και αξιοπιστία, στηρίζουν την ενέργεια «ζήσε και off line» του ΚΕΘΕΑ προσφέροντας ενημέρωση και υποστήριξη στους νέους και σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ κάνει μια κίνηση ματ, δείτε εδώ την τελευταία είδηση που σκόρπισε χαμόγελα.

Απώτερος στόχος της δράσης είναι να επικοινωνηθεί εύστοχα στις οικογένειες η ισορροπία που πρέπει να έχουμε στη χρήση της οθόνης & των τεχνολογικών μέσων. Με ένα άμεσο μήνυμα «ζήσε και off line», προτρέπεται η συνετή χρήση αλλά ΟΧΙ η κατάχρηση. Ο Όμιλος Σαράντη και η ΑΒ Βασιλόπουλος, θα στηρίξουν το έργο ευαισθητοποίησης του ΚΕΘΕΑ, μέσω επικοινωνίας και χρηματικής συνεισφοράς για αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού, παρουσίαση & διοργάνωση ενημερωτικών σεμιναρίων, αλλά και για τη δημιουργία digital υλικού επικοινωνίας του φορέα.

Ο καταναλωτής, αγοράζοντας προϊόντα του Ομίλου Σαράντη Noxzema, Bioten, Carroten, STR8, Koleston, Wellaflex, Orzene, Wash & Go, Vidal, Strep, Sanitas, AVA, Afroso, Teza συμμετέχει στην πραγματοποίηση δωρεάς προς το ΚΕΘΕΑ.

ΑΒ Βασιλόπουλος ΚΕΘΕΑ

Το ΚΕΘΕΑ κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Στα πλαίσια της δράσης του, ο φορέας έχει δημιουργήσει προγράμματα υποστήριξης για εφήβους και ενήλικους που είναι εθισμένοι στο διαδίκτυο και τα video games. Κεντρικός στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι να περιοριστεί ο χρόνος που αφιερώνεται στα video games και τις οθόνες, ώστε ο νέος να κατορθώσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ηλικίας, βρίσκοντας διεξόδους και αποφεύγοντας την λύση του εθισμού. Τα προγράμματα που έχουν δημιουργεί ενθαρρύνουν την εκπαίδευση, τη συναναστροφή με φίλους και την ενασχόληση με άλλες δραστηριότητες.

Συγχρόνως, ενισχύονται οι δεξιότητες επικοινωνίας του νέου και διερευνώνται τυχόν ψυχικές διαταραχές που μπορεί να συνυπάρχουν με τον εθισμό ή τη συμπεριφορά κατάχρησης. Η προσέγγιση του προγράμματος είναι εξατομικευμένη. Το περιεχόμενο, η συχνότητα και η διάρκεια της παρέμβασης προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ατόμου, ενώ υποστηρίζεται και το στενό του περιβάλλον. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, τηρείται το απόρρητο και προστατεύεται η ανωνυμία.

Τόσο ο Όμιλος Σαράντη όσο και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα συνεχίσουν το έργο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης αποσκοπώντας οι δράσεις τους να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Πηγή: Reporter.gr

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share