Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το προϊόν που θα σας χαρίσει το τέλειο χαμόγελο στη μισή τιμή

Επωφεληθείτε!

5 Ιουλίου 2020 08:19
Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το προϊόν που θα σας χαρίσει το τέλειο χαμόγελο στη μισή τιμή

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα σας λύσει τα χέρια αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα στοματικής υγιεινής σε μισή τιμή!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα το οδοντικό διάλυμα της γνωστής εταιρίας Colgate σε τιμή έκπληξη. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για καθαριστικά κορυφαίας εταιρίας που σίγουρα χρειάζεστε για το σπίτι σας.

Με λιγότερα από 2€ θα έχετε το πιο όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο με τo Colgate Plax Original που είναι ένα ήπιο αντισηπτικό στοματικό διάλυμα, χωρίς οινόπνευμα. Δυναμώνει τα ούλα, βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και προσφέρει αισθητά δροσερή αναπνοή και γεύση. Περιέχει φθόριο που προστατεύει από την τερηδόνα προσφέροντας 12ωρη προστασία ενάντια στην πλάκα και τα βακτήρια.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Ένας μύθος κατέρρευσε: Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη!

Τι και αν η εταιρεία Σκλαβενίτης ήταν ξεκάθαρη όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά πως δεν θα ανοίξει site, πλέον τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει!

Μια μεγάλη απόφαση έλαβε το γνωστό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για το sklavenitis.gr, μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ειδικότερα, μέσα στο 2020 αναμένεται να λειτουργήσει το e-shop της Σκλαβενίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του ηλεκτρονικού newsletter και τον κλάδο, FnB Daily. Το sklavenitis.gr, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια παραμένει υπό κατασκευή, θα υποκαταστήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα caremarket, το οποίο και έχει εξαγοραστεί από την Υoda τον περασμένο Ιανουάριο.

«Αναμένεται η εναρμόνιση της caremarket με την πολιτική της Σκλαβενίτη», αναφέρουν πηγές της Σκλαβενίτης και προσθέτουν πως «αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020».

Σημειώνεται πως η εταιρεία θα απορροφήσει το σύνολο των 50 εργαζομένων της caremarket και μακροπρόθεσμα σχεδιάζει να ενισχύσει τις υπηρεσίες logistics της πλατφόρμας, δημιουργώντας περαιτέρω σημεία διανομής των προϊόντων για τις ηλεκτρονικές αγορές.

Υπενθυμίζεται, όυι ο Σκλαβενίτης μέσα στους μήνες του κορονοϊού προχώρησε σε συνεργασία με στόχο την διανομή βασικών προϊόντων διατροφής και οικιακής χρήσης με το γνωστό e-food.gr.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share