Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένας μύθος κατέρρευσε: Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη!

Έβαλε ένα τέλος!

2 Ιουλίου 2020 09:24
Ένας μύθος κατέρρευσε: Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι και αν η εταιρεία Σκλαβενίτης ήταν ξεκάθαρη όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά πως δεν θα ανοίξει site, πλέον τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει!

Μια μεγάλη απόφαση έλαβε το γνωστό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για το sklavenitis.gr, μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ειδικότερα, μέσα στο 2020 αναμένεται να λειτουργήσει το e-shop της Σκλαβενίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του ηλεκτρονικού newsletter και τον κλάδο, FnB Daily. Το sklavenitis.gr, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια παραμένει υπό κατασκευή, θα υποκαταστήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα caremarket, το οποίο και έχει εξαγοραστεί από την Υoda τον περασμένο Ιανουάριο.

«Αναμένεται η εναρμόνιση της caremarket με την πολιτική της Σκλαβενίτη», αναφέρουν πηγές της Σκλαβενίτης και προσθέτουν πως «αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020».

Σημειώνεται πως η εταιρεία θα απορροφήσει το σύνολο των 50 εργαζομένων της caremarket και μακροπρόθεσμα σχεδιάζει να ενισχύσει τις υπηρεσίες logistics της πλατφόρμας, δημιουργώντας περαιτέρω σημεία διανομής των προϊόντων για τις ηλεκτρονικές αγορές.

Υπενθυμίζεται, όυι ο Σκλαβενίτης μέσα στους μήνες του κορονοϊού προχώρησε σε συνεργασία με στόχο την διανομή βασικών προϊόντων διατροφής και οικιακής χρήσης με το γνωστό e-food.gr.

Ποιος Σκλαβενίτης; Η κίνηση ματ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που θα λύσει τα χέρια όλων των καταναλωτών

Όλα τα σούπερ μάρκετ προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να σταθούν δίπλα στον καταναλωτή, να τον στηρίξουν και να τον εξυπηρετήσουν κάνοντας τα ψώνια του ακόμη πιο εύκολα και ξεκούραστα. Μετά την σωτήρια κίνηση των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και τη συνεργασία τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food που μας επιτρέπει να κάνουμε τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ μία ακόμη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ κάνει την κίνηση ματ και λύνει τα χέρια όλων των καταναλωτών.

Ο λόγος για τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας όπου ξεκινούν υπηρεσίες delivery, με τις παραγγελίες να γίνονται τηλεφωνικά.

Επίσης, τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας προχωρούν στην σταδιακή ανακαίνιση του συνόλου του δικτύου τους και σε εγκατάσταση έξι βασικών πυλώνων τροφίμων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της οι νέες καινοτομίες στην εξυπηρέτηση των πελατών τις οποίες ανακοινώνουν τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, γίνονται με σκοπό την ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία των καταναλωτών στα καταστήματα μαζί με την αύξηση του νεανικού κοινού στη καταναλωτική του βάση, ενώ σύντομα θα προχωρήσουν στη δημιουργία e-shop και ηλεκτρονικού φυλλαδίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Πουρσανίδης Παναγιώτης, δήλωσε σχετικά: «Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. συνεχίζει σταθερά το αναπτυξιακό της πλάνο, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες και στοχεύοντας με την ίδια συνέπεια και συνέχεια στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Δέσμευσή μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς τις δυνατότητες που έχουν οι πελάτες μας εντός των καταστημάτων μας, αλλά και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που παρέχουν τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές».

Τέλος, το προσεχές χρονικό διάστημα και έως το τέλος του 2020, αναμένεται να λειτουργήσουν και δύο ακόμη καινούργια ιδιόκτητα καταστήματα Γαλαξίας, ένα στο Ξυλόκαστρο και ένα στην Πάτρα, με το πρώτο να αναμένεται να κάνει εγκαίνια στο τέλος Ιουλίου.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share