Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Απίστευτη είδηση για τον Σκλαβενίτη - Αυτά είναι τα προϊόντα που...

Έσπασαν τα ταμεία

27 Ιουνίου 2020 15:17
Απίστευτη είδηση για τον Σκλαβενίτη - Αυτά είναι τα προϊόντα που...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις μεγάλες συμφωνίες που κλείστηκαν εν μέσω της καραντίνας, ήταν η συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και το efood. Αυτά είναι τα προϊόντα που ξεχώρισαν.

Μπορεί να ξεκίνησε από το κατάστημα στην περιοχή του Περιστερίου, αλλά μέσα σε δύο μήνες υπήρξε σχεδόν πλήρης κάλυψη όλης της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα κάνει τρομερές προσφορές σε προϊόντα, σαν αυτή που θα δείτε εδώ, και βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή εν μέσω της πανδημίας.

Μεγαλύτερη ζήτηση των καταναλωτών παρατηρήθηκε στα είδη υγιεινής όπως καθαριστικά και πρώτης ανάγκης, δηλαδή φρούτα, λαχανικά και σε είδη υγιεινής”. Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα στο efood εδώ, και να κάνετε τις αγορές σας.

Σκλαβενίτης: Τα 5 επιπλέον επιδόματα που δίνει η επιχείρηση στους εργαζομένους της εκτός από τον μισθό!

Σκλαβενίτης: Η νέα σύμβαση Περιλαμβάνει: Επίδομα θέσης για τα στελέχη. Για την κάλυψη πάγιων και τακτικών λειτουργικών αναγκών της, η επιχείρηση θα προτάσσει τους εργαζόμενους που ήδη διαθέτει με μερική απασχόληση είτε με μετατροπή της σύμβασής τους σε πλήρους απασχόλησης είτε με αύξηση των συμβατικών ωρών απασχόλησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν ότι κοινός στόχος είναι η μείωση του ποσοστού της μερικής και διαλείπουσας απασχόλησης. Βασικός μηνιαίος μικτός μισθός για εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση και με προϋπηρεσία έως 2 έτη ορίζονται τα 800 ευρώ. Επίδομα για όσους έχουν από τρία παιδιά και άνω που για εργαζόμενου πλήρους απασχόλησης ανέρχεται μηνιαίως σε 50 ευρώ μικτά.

Το επίδομα καταβάλλεται σε αμφότερους τους γονείς εάν εργάζονται και οι δύο στην επιχείρηση. Βασικός μηνιαίος μικτός μισθός για εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση και με προϋπηρεσία άνω των 2 ετών ορίζονται τα 860 ευρώ. Επίδομα 100 ευρώ για όσους έχουν συμπληρώσει στην επιχείρηση από 20 έως 30 έτη. Επίδομα 150 ευρώ για όσους έχουν συμπληρώσει στην επιχείρηση από 30 έτη και άνω. Επίδομα γάμου που για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και ανεξαρτήτως βασικού μισθού ανέρχεται σε 60 ευρώ μικτά.

Σκλαβενίτης επιδόματα

Να σας θυμίσουμε και την ιστορία για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ: Το μυστικό του Σκλαβενίτη: Ένα παιδί κρύβεται πίσω από την απόφαση να...

Το επίδομα χορηγείται σε εργαζόμενους έγγαμους, διαζευγμένους ή σε κατάσταση χηρείας, καθώς και σε άγαμους γονείς. Το επίδομα καταβάλλεται σε αμφότερα τα μέλη του ζεύγους εάν και οι δύο εργάζονται στην “Σκλαβενίτης”. Η επιχείρηση χορηγεί στους εργαζόμενους έκπτωση 5% για αγορές τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και ηλεκτρικών μικροσυσκευών από τα καταστήματά της συνολικής αξίας έως 6.000 ευρώ ετησίως και 10% για την αγορές ειδών οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης και υπόδησης, βιβλίων και παιχνιδιών χωρίς όριο αγορών.

Στην ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων στην Ε.Υ. Σκλαβενίτη αναφέρει, ότι μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με την Επιχείρηση, τις αλλεπάλληλες Γενικές Συνελεύσεις των Παραρτημάτων του, τις συνεδριάσεις του Γενικού του Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα για την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Μιας Συλλογικής Σύμβασης που εκτός των άλλων προβλέπει: Την αναδρομική ισχύ από την Λήξη της προηγούμενης.

Σκλαβενίτης επιδόματα

Την δυνατότητα απουσίας με αποδοχές σε εργαζόμενους με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Την διετή διάρκειά της με τους ίδιους μισθολογικούς και άλλους όρους με την σύμβαση του 2018 (μαζί με την μονοετή διάρκεια της σύμβασης του 2018 καλύπτει το αίτημα του Σωματείου μας για τριετή διάρκεια). Την επαναφορά του ομαδικού προγράμματος Ασφάλισης, για όλους τους εργαζόμενους στις Ε.Υ.Σ. Σημειώνοντας ότι “αυτή η σύμβαση αλλά και ότι έχει πετύχει το Σωματείο μας από την απόφαση εξυγίανσης μέχρι και σήμερα, αποδεικνύει με τον ποιο ολοφάνερο τρόπο ότι όταν οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι και σωστά προσανατολισμένοι γύρω από το Σωματείο τους και δεν είναι επιρρεπείς είτε σε διάφορες σειρήνες είτε σε «τοξικές καταστροφολογίες», μπορούν ακόμη και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να πετύχουν πολλά”

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share