Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το αναψυκτικό με τις ελάχιστες θερμίδες σε τιμή σοκ!

Επωφεληθείτε!

20 Ιουνίου 2020 14:12
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το αναψυκτικό με τις ελάχιστες θερμίδες σε τιμή σοκ!
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το δροσιστικό αναψυκτικό με ελάχιστες θερμίδες με μόλις 3,10€ την τετράδα.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στην green cola με στέβια που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που κάνει θαύματα στα γυναικεία μαλλιά.

Η Green Cola αποτελεί μία νέα πρόταση αναψυκτικού τύπου Cola και απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (πχ. διαβητικούς), που αναζητούν ένα προϊόν με μηδαμινή θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα. Είναι γευστική, πρωτότυπη και πάνω απ' όλα δροσιστική!

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 24/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά

Προσφορά στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Ανεμιστήρας σε σούπερ τιμή με 40% έκπτωση

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, βγάζει κάθε εβδομάδα τρομερές προσφορές, και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χάρη σε αυτές. Τώρα σας βρήκαμε αυτό που χρειάζονται όλοι το καλοκαίρι με 40% έκπτωση!

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας το φυλλάδιο της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, βρήκαμε ανεμιστήρα με μόνο 22,80€. Πρόκειται για μια σούπερ προσφορά που πρέπει σίγουρα να προλάβετε πριν εξαντληθεί, όπως και αυτή εδώ, που σας δίνει 1+1 δώρο ένα κορυφαίο προϊόν.

Ο ανεμιστήρας είναι η πιο υγιεινή επιλογή φέτος, μιας και το κλιματιστικό θεωρείται επικίνδυνο και μπορεί να συμβάλλει στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Αν σας φαίνονται ακριβοί λοιπόν, σας βρήκαμε την νο1 επιλογή στην πιο οικονομική τιμή. Μπείτε εδώ και αγοράστε τον τώρα ή βρείτε περισσότερες προσφορές, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε!

ανεμιστήρας στον ΑΒ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share