Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Η κίνηση ματ για 25.000 εργαζόμενους

Τρομερό!

20 Ιουνίου 2020 13:34
Σκλαβενίτης: Η κίνηση ματ για 25.000 εργαζόμενους

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή με τις καλύτερες προσφορές και στηρίζει τους πελάτες της ακόμη και εν καιρώ κρίσης. Μια κίνηση ματ έκανε όμως ο επιχειρηματίας για να στηρίξει και τους εργαζόμενους του που παρά τις αντίξοες συνθήκες στην περίοδο της καραντίνας όλοι οι υπάλληλοι παρέμειναν και συνέχισαν την εργασία τους κανονικά. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκλαβενίτης αποδεικνύει πως είναι δίπλα στους εργαζόμενους του, δείτε εδώ τον πρωτοφανή βασικό μισθό των υπαλλήλων.

Με ποιο τρόπο όμως η αλυσίδα σούπερ μάρκετ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προσωπικό της;

Στην διάθεση έκτακτης παροχής ύψους 5 εκατ. ευρώ στoυς εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ έχει ήδη καταβληθεί στους 25.000 εργαζόμενους της επιχείρησης ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει.

Σκλαβενίτης: Η κίνηση ματ που θα λύσει τα χέρια όλων των καταναλωτών

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές και φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Μετά τη συνεργασία "βόμβα" με ελληνική τράπεζα που δίνει τα δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων σε χρήματα, μια νέα κίνηση ματ έρχεται να ταράξει τα νερά και να λύσει τα χέρια σε εκατομμύρια πολίτες.

Δυναμικά και στην Θεσσαλονίκη μπαίνει ο Σκλαβενίτης μετά την επιτυχή συνεργασία με το efood και την δωρεάν κατ’ οίκων παράδοση προϊόντων, εκεί όπου θα εξυπηρετεί δεκάδες περιοχές.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν τα ψώνια τους στην πόρτα τους άμεσα και χωρίς επιπλέον χρέωση αποστολής, επιλέγοντας ανάμεσα σε ​2.500+​ βασικά προϊόντα.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται για την ώρα από τα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι οι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή. Σ​ύντομα​ θ​α είναι διαθέσιμα ακόμα περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Απαραίτητη είναι η ​ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας​ (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση​ τ​ης πραγματοποιείται α​υθημερόν ​για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ.

Ο Σκλαβενίτης προχώρησε στην αρχή της καραντίνας σε πιλοτική συνεργασία με στόχο την διανομή βασικών προϊόντων διατροφής και οικιακής χρήσης με το γνωστό e-food.gr.

Η πλατφόρμα της e-food.gr αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση καταναλωτών και για είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα προέρχονται από του δικτύου Σκλαβενίτης.

Στόχος της αλυσίδας Σκλαβενίτης είναι από την επόμενη εβδομάδα να παραδίδει στην Αττική αυθημερόν τις παραγγελίες, ενώ σημειώνεται ότι έχει στη διάθεσή της και το ηλεκτρονικό κατάστημα Caremarket.gr.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share