Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θερινές εκπτώσεις 2020 - Αυτή την ημερομηνία ξεκινάνε

Μπορεί να αλλάξει;

19 Ιουνίου 2020 13:41
Θερινές εκπτώσεις 2020 - Αυτή την ημερομηνία ξεκινάνε

Η κρίση που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να αλλάξει και την ημερομηνία για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του 2020, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει προσφορές.

Μαγαζιά μεγάλων αλυσίδων όπως το Zara κάνουν ήδη προσφορές και εκπτώσεις, μιας και έχουν πληγεί. Η πρώτη περίοδος όμως των εκπτώσεων είναι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, το οποίο έχει περάσει. Η δεύτερη και βασική περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων αρχίζει τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου.

Για φέτος, η βασική περίοδος των εκπτώσεων είναι προγραμματισμένη από τις 13 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020.

Στις 25 Απριλίου 2020, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και αναφέρθηκε στην αλλαγή της ημερομηνίας των τακτικών θερινών εκπτώσεων κατά 15 μέρες, δηλαδή αρχές Αυγούστου. Στην επιστολή, ο κ. Καφούνης ανέφερε ότι αυτό είναι αναγκαίο έτσι ώστε να δοθεί περισσότερος ωφέλιμος χρόνος στις επιχειρήσεις να διαθέσουν τα αποθέματά τους που έμειναν αδιάθετα κατά την περίοδο του υποχρεωτικού κλεισίματος.

Ολόσωμη φόρμα από τα H&M με 12,99€ από 30€ - Θα σας βολέψει

Όλες μας συμφωνούμε ομόφωνα ότι η ολόσωμη φόρμα είναι από τα πιο βολικά ρούχα που υπάρχουν. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο οικονομική στα Η&Μ, και κοστίζει μόλις 12,99€!

Μπορεί να φορεθεί παντού, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ποιο παντελόνι ταιριάζει με ποια μπλούζα. Σας έχουμε βρει ακόμα μια πιο κλασική, και μάλιστα σε τιμή σοκ.

Αυτή η κρεμ ολόσωμη φόρμα με λαιμόκοψη V και χρυσές λεπτομέρειες, είναι ελαστική και έχει ένα ζωνάκι στη μέση που θα τονίσει τέλεια την μέση και τις καμπύλες σας. Αγοράστε την με ένα κλικ εδώ με έκπτωση 57%!

Crêpe jumpsuit
12,99 € 29,99 €

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share