Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσφορά στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Ανεμιστήρας σε σούπερ τιμή με 40% έκπτωση

Θα το χρειαστείτε σίγουρα

19 Ιουνίου 2020 11:55
Προσφορά στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Ανεμιστήρας σε σούπερ τιμή με 40% έκπτωση

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, βγάζει κάθε εβδομάδα τρομερές προσφορές, και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χάρη σε αυτές. Τώρα σας βρήκαμε αυτό που χρειάζονται όλοι το καλοκαίρι με 40% έκπτωση!

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας το φυλλάδιο της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, βρήκαμε ανεμιστήρα με μόνο 22,80€. Πρόκειται για μια σούπερ προσφορά που πρέπει σίγουρα να προλάβετε πριν εξαντληθεί, όπως και αυτή εδώ, που σας δίνει 1+1 δώρο ένα κορυφαίο προϊόν.

Ο ανεμιστήρας είναι η πιο υγιεινή επιλογή φέτος, μιας και το κλιματιστικό θεωρείται επικίνδυνο και μπορεί να συμβάλλει στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Αν σας φαίνονται ακριβοί λοιπόν, σας βρήκαμε την νο1 επιλογή στην πιο οικονομική τιμή. Μπείτε εδώ και αγοράστε τον τώρα ή βρείτε περισσότερες προσφορές, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πιο νόστιμο dressing για να συνοδεύσετε το γεύμα σας κοστίζει λιγότερο από 3€

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το πιο νόστιμο dressing για να συνοδεύσετε όλα σας τα γεύματα με μόλις 2,99€.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στην "ιδιαίτερη" μαγιονέζα με τρούφα από Έλληνες παραγωγούς της γνωστής εταιρίας Hellmann's που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που κάνει θαύματα στα γυναικεία μαλλιά.

H γνωστή εταιρία Hellmann's πρωτοπορεί στο χώρο της και λανσάρει νέα προϊόντα με μικρές ελληνικές πινελιές με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή τη μαγιονέζα που θα κάνει ακόμη και τα πιο απλά πιάτα να μην μοιάζουν βαρετά και θα δώσει μια πιο... γκουρμέ γεύση στα φαγητά σας.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 17/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share