Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πιο νόστιμο dressing για να συνοδεύσετε το γεύμα σας κοστίζει λιγότερο από 3€

Προλάβετε την ευκαιρία!

12 Ιουνίου 2020 08:36
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πιο νόστιμο dressing για να συνοδεύσετε το γεύμα σας κοστίζει λιγότερο από 3€

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το πιο νόστιμο dressing για να συνοδεύσετε όλα σας τα γεύματα με μόλις 2,99€.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στην "ιδιαίτερη" μαγιονέζα με τρούφα από Έλληνες παραγωγούς της γνωστής εταιρίας Hellmann's που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που κάνει θαύματα στα γυναικεία μαλλιά.

H γνωστή εταιρία Hellmann's πρωτοπορεί στο χώρο της και λανσάρει νέα προϊόντα με μικρές ελληνικές πινελιές με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή τη μαγιονέζα που θα κάνει ακόμη και τα πιο απλά πιάτα να μην μοιάζουν βαρετά και θα δώσει μια πιο... γκουρμέ γεύση στα φαγητά σας.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 17/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγοράστε το αγαπημένο σας τυρί σε σούπερ τιμή

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει τρομερές προσφορές και το Athensmagazine.gr σας τις προτείνει. Μέχρι και 10/6, λοιπόν, επωφεληθείτε από τη σούπερ έκπτωση σε αγαπημένο τυρί, το οποίο σίγουρα λείπει από το ψυγείο του σπιτιού σας.

Αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχει βάλει σε προσφορά προϊόντα που κάθε σπίτι χρειάζεται -δείτε εδώ κι άλλες προσφορές-. Ένα από αυτά, είναι και το δοχείο με κατσικίσιο τυρί Κισσάβου. Πρόκειται για ένα αγαπημένο τυρί που λατρεύουμε να τρώμε με όλα τα φαγητά.

Συγκεκριμένα, από 8,38 το κιλό, τώρα θα το βρείτε μόνο στα 6,65 €! Η προσφορά αυτή, ισχύει μέχρι την Τετάρτη 10/06, γι' αυτό "τρέξτε" να την προλάβετε! Αν θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας online, τότε μπείτε εδώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share