Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

AB Βασιλόπουλος: To προϊόν με άρωμα καρύδας που είναι ο σύμμαχος σου στην παραλία σε μισή τιμή

Προλάβετε την ευκαιρία!

10 Ιουνίου 2020 10:55
AB Βασιλόπουλος: To προϊόν με άρωμα καρύδας που είναι ο σύμμαχος σου στην παραλία σε μισή τιμή

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το κορυφαίο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα θαλάσσης στη μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στο body mist με άρωμα καρύδας της γνωστής εταιρείας Carroten που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τις προσφορές για τα αντηλιακά και τα gel μαυρίσματος.

Μπορεί να απολαμβάνουμε τον ήλιο και να μην θέλουμε να τον αποχωριστούμε μερικές φορές όμως γίνεται ανυπόφορος και τι καλύτερο από μια νότα δροσιάς σε συνδυασμό με ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα; Αυτό ακριβώς σου χαρίζει και αυτό το body mist που φέτος θα γίνει ο σύμμαχος σου στην παραλία με μόλις 9,94€.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 10/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγοράστε το αγαπημένο σας τυρί σε σούπερ τιμή

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει τρομερές προσφορές και το Athensmagazine.gr σας τις προτείνει. Μέχρι και 10/6, λοιπόν, επωφεληθείτε από τη σούπερ έκπτωση σε αγαπημένο τυρί, το οποίο σίγουρα λείπει από το ψυγείο του σπιτιού σας.

Αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχει βάλει σε προσφορά προϊόντα που κάθε σπίτι χρειάζεται -δείτε εδώ κι άλλες προσφορές-. Ένα από αυτά, είναι και το δοχείο με κατσικίσιο τυρί Κισσάβου. Πρόκειται για ένα αγαπημένο τυρί που λατρεύουμε να τρώμε με όλα τα φαγητά.

Συγκεκριμένα, από 8,38 το κιλό, τώρα θα το βρείτε μόνο στα 6,65 €! Η προσφορά αυτή, ισχύει μέχρι την Τετάρτη 10/06, γι' αυτό "τρέξτε" να την προλάβετε! Αν θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας online, τότε μπείτε εδώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share