Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το ρόφημα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους με λιγότερο από 1,50 ευρώ

Τρομερή ευκαιρία!

9 Ιουνίου 2020 14:13
Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το ρόφημα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους με λιγότερο από 1,50 ευρώ

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το κορυφαίο ρόφημα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους τώρα θα το βρείτε με 24% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το απόλυτο διατροφικό ρόφημα με γάλα αμυγδάλου και κακάο σε τιμή έκπληξη, όπως επίσης και τροφές για τα κατοικίδια σας με 40% έκπτωση.

Με μόλις 1,30 ευρώ θα βρείτε το αγαπημένο ρόφημα με γάλα αμυγδάλου και κακάο της γνωστής εταιρίας Όλυμπος για να απολαύσετε το πρωί πριν ξεκινήσετε την ημέρας και να γεμίσετε... ενέργεια. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

«Ουρές» στο Σκλαβενίτη: Απολαύστε σνακ κορυφαίας μάρκας με κάτω από 1€

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη συνεχίζουν τις εξαιρετικές τους προσφορές, που δημιουργούν «ουρές» για την αγορά των σχετικών προϊόντων και το Athensmagazine.gr ξεχώρισε για εσάς ένα σνακ κορυφαίας μάρκας, που θα απολαύσετε για κάτω από 1 ευρώ.

Μέσω του efood, η εν λόγω αλυσίδα δίνει τη δυνατότητα για σπουδαία deals στους καταναλωτές, έχοντας ξεκινήσει εν μέσω κορωνοϊού αυτή τη συνεργασία. Χάρη σε αυτή, μάλιστα, σας προσφέρει σύνεργα καθαρισμού σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Μετά τον καθαρισμό, όμως, ίσως να θέλετε να... καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε ένα ωραίο σνακ. Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει, λοιπόν, την προσφορά με τα γαριδάκια Cheetos, που στοιχίζουν κάτω από 1 ευρώ.

Με την έκπτωση της τάξης του 32%, τα δρακουλίνια, τα πακοτίνια και τα κλασικά γαριδάκια κοστίζουν μόλις 88 λεπτά. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τη μοναδική ευκαιρία για να τα αγοράσετε.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share