Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Χαμός" στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι γυναίκες για τα μαλλιά τους στη μισή τιμή

Τεράστια ευκαιρία!

6 Ιουνίου 2020 13:45

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σας γνωστής εταιρίας στη μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στη μάσκα μαλλιών Ultimate Repair της γνωστής εταιρίας Schwarzkopf Gliss που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τη μοναδική προσφορά για τη μεγάλη απόλαυση του καλοκαιριού με λιγότερο από 6,5 ευρώ

Τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά χάνουν κερατίνη,με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δομή της τρίχας. Χρειάζεται εντατική επανορθωτική φροντίδα που αναπληρώνει τη χαμένη κερατίνη. Η κρεμώδης - αφρώδης φόρμουλα της μάσκας μαλλιών της Gliss με 3 φορές περισσότερη υγρή κερατίνη επανορθώνει με ακρίβεια τις φθορές και αναδομεί τη δομή της τρίχας.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 10/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Υπερπροσφορά στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το υγρό που κρατά αστραφτερά τα πιάτα σας με κάτω από 2.5€

Μια υπερπροσφορά μπορείτε να βρείτε στα ΑΒ Βασιλόπουλος, την οποία εντόπισε για εσάς το Athensmagazine.gr, με ένα κλασικό υγρό που κρατά πεντακάθαρα και λαμπερά τα πιάτα σας να έχει 35% έκπτωση, φτάνοντας σε περιπτώσεις και κάτω από τα 2.5 ευρώ.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ συνεχίζει τη στήριξη σε παραγωγούς και καταναλωτές, με προσφορές οι οποίες δείχνουν την κατανόησή της με τον πλέον έμπρακτο τρόπο. Δε σταματά, δε, να προσφέρει χαμόγελα, ενώ με το καλοκαίρι να πλησιάζει μπορείτε να επωφεληθείτε από το αντηλιακό κορυφαίας μάρκας με 45% έκπτωση.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, τώρα, μας προσφέρει με 35% έκπτωση όλα τα προϊόντα AVA, τα τα οποία μπορείτε να βρείτε με τιμές μόνο στα 2.49 και τα 2.67 ευρώ. Μπορείτε, με αυτό τον τρόπο, να κρατήσετε αστραφτερά τα πιάτα σας σε πολύ χαμηλή τιμή.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share