Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το καθαριστικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι κοστίζει μόλις 2 ευρώ

Τρομερή ευκαιρία!

26 Μαΐου 2020 11:45
Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το καθαριστικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι κοστίζει μόλις 2 ευρώ

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το κορυφαίο καθαριστικό προϊόν για το μπάνιο σας τώρα θα το βρείτε με 42% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το απόλυτο καθαριστικό κατά της μούχλας, με ενεργό χλώριο της γνωστής εταιρίας Klinex σε τιμή έκπληξη, οι προσφορές όμως δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τις προσφορές για τα αρωματικά προϊόντα ρούχων.

Με μόλις 2 ευρώ αγοράζετε το προϊόν που θα χαρίσει στο μπάνιο σας την απόλυτη λάμψη καθώς αποβάλλει τα άλατα και τη μούχλα και με την αντισηπτική του δράση με ενεργό χλώριο η απολύμανση και η απομάκρυνση οποιουδήποτε μικροβίου είναι εγγυημένη. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης: Το προϊόν που θα σας χαρίσει αστραφτερό χαμόγελο έχει 50% έκπτωση

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα σας λύσει τα χέρια αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα στοματικής υγιεινής σε μισή τιμή!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα το οδοντικό διάλυμα της γνωστής εταιρίας Colgate σε τιμή έκπληξη. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το κορυφαίο προϊόν μαυρίσματος που σίγουρα χρειάζεστε για τις εξορμήσεις σας στις παραλίες.

Με λιγότερα από 2€ θα έχετε το πιο όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο με τo Colgate Plax Original που είναι ένα ήπιο αντισηπτικό στοματικό διάλυμα, χωρίς οινόπνευμα. Δυναμώνει τα ούλα, βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και προσφέρει αισθητά δροσερή αναπνοή και γεύση. Περιέχει φθόριο που προστατεύει από την τερηδόνα προσφέροντας 12ωρη προστασία ενάντια στην πλάκα και τα βακτήρια.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share