Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το ιδανικό ζυμαρικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους έχει 40% έκπτωση

Τρομερή ευκαιρία!

23 Μαΐου 2020 16:02
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το ιδανικό ζυμαρικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους έχει 40% έκπτωση

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 ζυμαρικό για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας με 40% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα ζυμαρικά High Protein της γνωστής εταιρίας Melissa που θα τα βρείτε σε μοναδική τιμή. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά σε αντηλιακά επώνυμης εταιρίας.

Τα σπαγγέτι με πρωτεΐνη βρώμης είναι φτιαγμένα με σιμιγδάλι από 100% σκληρό σιτάρι και φυσική πρωτεΐνη βρώμης. Περιέχουν +50% περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με τα απλά ζυμαρικά.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 27/05/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το κορυφαίο προϊόν για το πλυντήριο σας έχει 40% έκπτωση

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το κορυφαίο μαλακτικό πλυντηρίου με 40% έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει να βρίσκει για εσάς και την οικογένεια σας τις καλύτερες προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα κοιτώντας το e shop της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος που μας έχει λύσει τα χέρια πέσαμε πάνω στην προσφορά που είναι η ιδανική για να έχετε πεντακάθαρα και μυρωδάτα ρούχα. Αυτή όμως, δεν είναι η μοναδική προσφορά, δείτε τα προϊόντα ανάγκης που θα βρείτε σε μοναδικές τιμές.

Αναφερόμαστε φυσικά στα μαλακτικά πλυντηρίου της εταιρίας Lenor που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε το αγαπημένο σας προϊόν σε όποια συσκευασία ή άρωμα θέλετε στην μισή τιμή.

Θα τα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε τα μαλακτικά πλυντηρίου Lenor όπως και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share