Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα δώρα και προσφορές στα πιο αγαπημένα προϊόντα κάθε οικογένειας

Μην τα χάσετε!

14 Μαΐου 2020 10:15
ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα δώρα και προσφορές στα πιο αγαπημένα προϊόντα κάθε οικογένειας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα δώρα και απίστευτες προσφορές στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος αφού δίνει την ευκαιρία σε όλους να πάρουν σε απίστευτη τιμή αγαπημένα τρόφιμα!

Τρομερές ευκαιρίες έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι ειδικά για πρωινό όπως είναι και η μπάρα δημητριακών με φυστικοβούτυρο 42 gr της
NATURE VALLEY οι οποίες είναι 2+1 δώρο!

Επιπλέον, δείτε επιπλέον ποιο προϊόν είναι περιζήτητο αυτό το διάστημα και έχει σε μισή τιμή!

Μεγάλη προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Το προϊόν που τρώμε όλοι με τιμή κάτω από 1,5 ευρώ

Απίστευτες εκπτώσεις προσφέρει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δίνει σε χαμηλές τιμές τρόφιμα πρώτης ανάγκης και μάλιστα ένα προϊόν που τρώμε όλοι η τιμή του είναι κάτω από 1,5 ευρώ

Απίστευτες τιμές έχει στον κατάλογο της η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας! Αγοράστε ακόμα και αυτό το προϊόν που είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι! Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

ΑΒ Βασιλόπουλος - Το προϊόν που χρειάζεται το πλυντήριό σας τώρα με 7,99€ και 1+1 δώρο

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου τώρα θα το βρείτε μόνο με 7,99 ευρώ και 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ταμπλέτες για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη! Δεν είναι η μόνη προσφορά 1+1 δώρο, αφού εδώ θα βρείτε και το ακόμα μια για το κορυφαίο προϊόν, που επιλέγουν όσοι κάνουν διατροφή.

Με λιγότερο από 8 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε ARIEL ταμπλέτες 15 τεμαχίων για το πλυντήριο ρούχων σας. Σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού φθηνότερα για αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε εδώ για να δείτε και άλλες προσφορές.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share