Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσφορά έκπληξη από τον Σκλαβενίτη: Ποτά 1+1 δώρο και με έως 15% έκπτωση

Επωφεληθείτε από την προσφορά τώρα

8 Μαΐου 2020 09:17
Προσφορά έκπληξη από τον Σκλαβενίτη: Ποτά 1+1 δώρο και με έως 15% έκπτωση

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης κάνουν απίστευτες προσφορές που μπορούν να σας τρελάνουν. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ποτά με έκπτωση 15% και 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μετά από τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food έχει κάνει προβεί σε προσφορές και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με ένα κλικ. Το Athensmagazine.gr βρίσκει καθημερινά τις καλύτερες και σας τις προτείνει, και μια από αυτές είναι και αυτό το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι.

Αν έχετε λοιπόν γενέθλια ή θέλετε απλά να απολαύσετε στο σπίτι σας ένα ποτό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Grant's Ουίσκι που θα το βρείτε μόνο με 15,34€ ή στο Bacardi Breezer, που δίνετε 1+1 δώρο. Αγοράστε τα εδώ και επωφεληθείτε!

Σκλαβενίτης: Το Νο1 προϊόν που θα πρέπει να έχει κάθε οικογενειακό τραπέζι είναι σε προσφορά 1+1 δώρο

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα κάνει τα οικογενειακά σας τραπέζια ακόμη πιο οικονομικά και ενδιαφέροντα αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα σε προσφορά 1+1 δώρο!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα το κόκκινο κρασί Λιόγερμα σε τιμή έκπληξη και αγοράζοντας ένα παίρνετε δώρο ακόμη ένα. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τις προσφορές στα προϊόντα της εταιρίας Όλυμπος.

Με μόλις 6 ευρώ έχετε στο τραπέζι σας δύο μπουκάλια από το καλύτερο κόκκινο κρασί που παράγεται στην Ελλάδα για να χαρίσετε στους δικούς σας μια ξεχωριστή βραδιά και θα συνοδεύσετε τα αγαπημένα σας γεύματα. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share