Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος - Το προϊόν που χρειάζεται το πλυντήριό σας τώρα με 7,99€ και 1+1 δώρο

Μην το χάσετε

29 Απριλίου 2020 12:27
ΑΒ Βασιλόπουλος - Το προϊόν που χρειάζεται το πλυντήριό σας τώρα με 7,99€ και 1+1 δώρο

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου τώρα θα το βρείτε μόνο με 7,99 ευρώ και 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ταμπλέτες για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη! Δεν είναι η μόνη προσφορά 1+1 δώρο, αφού εδώ θα βρείτε και το ακόμα μια για το κορυφαίο προϊόν, που επιλέγουν όσοι κάνουν διατροφή.

Με λιγότερο από 8 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε ARIEL ταμπλέτες 15 τεμαχίων για το πλυντήριο ρούχων σας. Σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού φθηνότερα για αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε εδώ για να δείτε και άλλες προσφορές.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 προϊόν για το πρωινό σας έχει έκπτωση 30%

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 προϊόν για το πρωινό σας και των παιδιών σας με έκπτωση 30%.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε σε όλα τα παιδικά δημητριακά και τις μπάρες δημητριακών της γνωστής εταιρίας Nestle που θα βρείτε σε μοναδική προσφορά. Οι προσφορές όμως δεν σταματάνε εκεί, δείτε εδώ όλα τα εντομοκτόνα με 40% χαμηλότερη τιμή.

Η έκπτωση ισχύει έως και την Τετάρτη 29/04/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το προϊόν που χρειάζεται κάθε σπίτι αυτή την περίοδο έχει έκπτωση 50%

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το προϊόν που χρειάζεται κάθε σπίτι αυτή την περίοδο σε υπερπροσφορά και μισή τιμή.

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Μιας και η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνιση της, ήρθε η ώρα τα χειμωνιάτικο παλτό και τα βαριά πουλόβερ να μπουν σε ντουλάπια και πατάρια, φυσικά χρειάζονται και την κατάλληλη προστασία μέχρι τον επόμενο χειμώνα. Αυτό σημαίνει πως ένα σκορωαποθητικό είναι αυτό που έχουν ανάγκη τα ρούχα σας για να παραμείνουν ανέπαφα μέχρι του χρόνου.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ για ακόμη μια φορά για εσάς και σας έχει την καλύτερη προσφορά, βρείτε τα σκορωαποθητικά της εταιρείας Raid με άρωμα λεβάντα με έκπτωση 50% και ταυτόχρονα σε συσκευασία 4 τεμαχίων και 2 δώρο. Αυτή φυσικά, δεν είναι η μόνη προσφορά, καθώς μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα εντομοκτόνα που βρίσκονται σε έκπτωση 40%.

Η προσφορά ισχύει έως την Τετάρτη 29/04/2020, όπως και πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια. Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share