Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρομερή προσφορά 1+1 δώρο σε προϊόν πειριποίησης

Επωφεληθείτε

21 Απριλίου 2020 10:33
ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρομερή προσφορά 1+1 δώρο σε προϊόν πειριποίησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το κορυφαίο προϊόν περιποίησης σε μια εκπληκτική προσφορά. Αγοράζοντας 1 παίρνετε δώρο ακόμη 1!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τις κορυφαίες προσφορές των σούπερ μάρκετ για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρήκαμε την απόλυτη προσφορά!

Πρόκειται για ένα αφρόλουτρο της γνωστής εταιρίας Le Petit Marsellais με γάλα βανίλιας που καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα. Είναι κρεμώδες και εύκολο στο ξέβγαλμα, απελευθερώνει ένα έντονο και ευχάριστο άρωμα, θρέφει το δέρμα σας και το αφήνει απαλό και ενυδατωμένο. Είναι σε προσφορά 1+1 δώρο και η του τιμή είναι 4.83€! Αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά που θα σας λύσει τα χέρια, δείτε εδώ τις τρελές εκπτώσεις σε προϊόντα καθαρισμού.

Θα το βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε το αφρόλουτρο Le Petir Marsellais όπως και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι μαμάδες είναι σε προσφορά 2+2!

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το προϊόν που όλες οι μαμάδες έχουν στο σπίτι τους σε ημερησία διάταξη και αυτή την περίοδο τους είναι πιο χρήσιμο από ποτέ.

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα μωρομάντηλα της γνωστής εταιρείας Septona που θα τα βρείτε σε προσφορά 2+2 δώρο στην εκπληκτική τιμή των 5,60€. Αυτή φυσικά, δεν είναι η μόνη προσφορά, καθώς μπορείτε να δείτε εδώ τα προϊόντα καθαρισμού που θα βρείτε σε μισή τιμή

Η έκπτωση ισχύει έως την Τετάρτη 22/04/2020. Υπάρχουν πολλές προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια. Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές σοκ: 50% έκπτωση σε προϊόντα περιποίησης

Ακόμα μια προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Γνωρίζουμε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη, και για αυτό οι εκπτώσεις μπορούν να μας λύσουν τα χέρια.

Το ότι μένετε σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιποιείστε τα μαλλιά σας με προϊόντα, ούτε να παραμελείτε τον εαυτό σας. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε γνωστά και αγαπημένα προϊόντα με 50% έκπτωση! Μάλιστα μπορείτε να βρείτε σε τιμές σοκ όλα όσα χρειάζεστε για το Πασχαλινό τραπέζι, εκτός από προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να αγοράσετε να προϊόντα ELVIVE σε τιμή έκπληξη, που θα κάνουν τα μαλλιά σου να σφύζουν από ζωντάνια και υγεία. Προλάβετε τις προσφορές που ξεκίνησαν από την Μ.Δευτέρα και θα διαρκέσουν μόνο μια εβδομάδα. Για περισσότερες προσφορές πατήστε εδώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share