Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Σκλαβενίτης: Απίστευτα νέα - Δίνει μεγάλη βοήθεια σε χιλιάδες ανθρώπους με αυτή τη σπουδαία κίνηση

Μεγάλη ανάσα!

9 Απριλίου 2020 08:59
Σκλαβενίτης: Απίστευτα νέα -  Δίνει μεγάλη βοήθεια σε χιλιάδες ανθρώπους  με αυτή τη σπουδαία κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα νέα από την αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αφού δίνει μεγάλη βοήθεια χωρίζοντας κάτι πολύ σημαντικό!

Από την περασμένη εβδομάδα και η εταιρεία προχώρησε στην έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζόμενους της, ενώ παράλληλα δεν παραλείπει και τις απίστευτες προσφορές στα είδη όπως αυτό!

Κουπόνια αξίας 200 χιλιάδων ευρώ μοίρασε στο προσωπικό της η αλυσίδα υπεραγορών Σκλαβενίτης στην Κύπρο, ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν αυτή την περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα και η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προχώρησε στην έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζόμενους της επιχείρησης ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει.

 Σκλαβενίτης

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι υπεραγορές Σκαβενίτη προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή του home delivery, ακολουθώντας τη γενικότερη τάση και ανάγκη των καταναλωτών για οίκον διανομή των αγορών τους. Το home delivery εφαρμόζεται σε παγκυπρια βάση καθημερινά και την Κυριακή.

Σους επιλέγουν να μεταβούν σε μια από τις υπεραγορές, ότι η εταιρεία προχωρεί κανονικά σε απολύμανση σε καταστήματα, αποθήκες και γραφεία κάθε δύο εβδομάδες από πιστοποιημένο οργανισμό.

Σκλαβενίτης online shopping - Προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς με ένα μόνο κλικ

Πρόσφατα ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε την συνεργασία του με το e-food, μια κίνηση που θα διευκολύνει τόσο τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, όσο και την ίδια την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να μην χάσει τις πωλήσεις της.

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην εφαρμογή του e-food και βρήκε κάποιες από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο, και αφορούν την φροντίδα και την υγιεινή.

Πέρα από τα αντισηπτικά και τα σαπούνια, που είναι βασικά για την καθαριότητα, μην παραμελούμε το δέρμα μας που έχει ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση. Βρείτε τα προϊόντα της κορυφαίας μάρκας, Nivea σε τρομερές τιμές αλλά και προϊόντα καθαρισμού προσώπου.

e-food Σκλαβενίτη

Να σημειωθεί ότι ο Σκλαβενίτης είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες, μιας και σκέφτεται το προσωπικό του, και απασχολεί πάρα πολλούς όπως θα δείτε εδώ, αλλά και τους πελάτες του

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share