Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης: Σε προσφορά το τρόφιμο που λατρεύουν όλα τα παιδιά!

Στην πόρτα σας μόνο με ένα κλικ

8 Απριλίου 2020 09:16
Σκλαβενίτης: Σε προσφορά το τρόφιμο που λατρεύουν όλα τα παιδιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης την κορυφαία προσφορά για το πιο γευστικό τρόφιμο που λατρεύουν όλα τα παιδιά.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και φέρνει τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ στην πόρτα μας, δείτε εδώ τα καταστήματα και τις περιοχές που εξυπηρετεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν καθημερινά τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, μια εξ αυτών βρήκαμε σήμερα για εσάς και δεν είναι άλλη από τα hοt dog nuggets της εταιρίας Υφαντής που σίγουρα θα λατρέψουν όλα τα παιδιά. Θα βρείτε τη συσκευασία των 500 γρ. στην εκπληκτική τιμή των 4,45 ευρώ.

Τα κατεψυγμένα προϊόντα της εταιρίας Υφαντής είναι φτιαγμένα με ποιοτικά και θρεπτικά υλικά και ετοιμάζονται μέσα σε λίγα μόνο λεπτά είτε στο τηγάνι ή ακόμη και στο φούρνο μικροκυμάτων. Συνεπώς, έχετε έτοιμο ένα πεντανόστιμο και θρεπτικό γεύμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε εδώ την προσφορά:

Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία σε τρόφιμα που τρώμε όλοι - Δείτε τα δώρα που δίνει

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food για να μπορέσει κατά αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσει όλους τους καταναλωτές της χωρίς απαραίτητα να μεταβούν σε κάποιο υποκατάστημα.

Έτσι λοιπόν, το Athensmagazine σήμερα έψαξε στην πλατφόρμα του e food και βρήκε για εσάς μια ακόμη μεγάλη προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης τα οποία φροντίζουν πάντα για εσάς.

Αγαπημένα μπισκότα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας και τρώμε μέσα στη μέρα έχουν άλλο ένα πακέτο δώρο!

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας ακόμη θέλουμε πάντα ένα σνακ στο σπίτι. Θα βρείτε τη συσκευασία με το δώρο άλλο ένα σε όλα τα καταστήματα Σκλαβενίτης της χώρας καθώς και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food με μόλις 1,10 ευρώ

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς για τις ηλεκτρονικές αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων, δείτε εδώ ποιες περιοχές εξυπηρετεί το e food και τα καταστήματα Σκλαβενίτης.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share