Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεχίζει τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι - 50% σε είδη που όλοι θα ψωνίσουμε το Πάσχα

Προλαβαίνετε να τα αγοράσετε!

7 Απριλίου 2020 11:08
ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεχίζει τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι - 50% σε είδη που όλοι θα ψωνίσουμε το Πάσχα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες προσφορές για ακόμα μια φορά δίνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δίνει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να κάνουν τις αγορές του Πάσχα πιο φθηνά!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης αλλά και πιο γιορτινά είδη είναι σε έκπτωση!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι και επιπλέον δείτε ποιο προϊόν που είναι περιζήτητο αυτό το διάστημα έχει σε μισή τιμή!

Δείτε τα!

Τεράστια είδηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Μια τρομερή είδηση "έσκασε" για τον ΑΒ Βασιλόπουλο! Τι ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Συγκεκριμένα, σε μια ανακοίνωση προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στην οποία ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την ενίσχυση της υπηρεσίας "Παράδοση στο σπίτι".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της “παράδοσης στο σπίτι”, για τις αγορές που εσείς κάνετε από το κατάστημα.

Η ενισχυμένη υπηρεσία για "παράδοση στο σπίτι" ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική.

Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την "παράδοση στο σπίτι", ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30). Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με "λύσεις" για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share