Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά: Αγοράστε το τρόφιμο που χρειάζεται κάθε σπίτι μόνο με 3,81€ από 6,35€

Μην χάσετε την ευκαιρία!

6 Απριλίου 2020 12:00
ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά: Αγοράστε το τρόφιμο που χρειάζεται κάθε σπίτι μόνο με 3,81€ από 6,35€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν οικονομικές τιμές σε πολλά προϊόντα, όμως, εμείς βρήκαμε το τρόφιμο που έχει σούπερ τιμή και σίγουρα το χρειάζεστε. Κοστίζει 3,81€ από 6,35.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει προσφορές. Σήμερα, λοιπόν, κοιτάζοντας το φυλλάδιο του σούπερ μάρκετ, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μέλι θυμαρίσιο, το οποίο κοστίζει 3,81€ τα 400 γραμμάρια. Είναι ένα τρόφιμο που το καταναλώνετε και στο πρωινό σας, αλλά και στα γλυκά σας. Κι επειδή εμείς θέλουμε να είστε ενημερωμένοι για όλες τις προσφορές, δείτε εδώ τρία προϊόντα απολύμανσης και καθαρισμού σε σούπερ τιμές.

Η προσφορά ισχύει έως την Κυριακή 12/04/2020. Για να δείτε όλο το φυλλάδιο με τις οικονομικές τιμές, μπείτε εδώ.

Έσκασε είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος. Με μία ανακοίνωση έγινε γνωστό, ότι θα μοιραστούν 3 εκατ. ευρώ για τους 13.575 εργαζόμενους των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η διοίκηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ενημέρωσε πριν λίγες ημέρες, ότι προχωρά στην διάθεση ποσού άνω των 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, που βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή" ανά την Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με ψυχή, δύναμη, ομαδικότητα, φροντίδα και ζήλο. "Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε".

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανακοίνωσε ότι "Για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες – τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας".

Σε αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή, όλοι οι εργαζόμενοι στην "ΑΒητική" Οικογένεια δίνουν μια μεγάλη "μάχη" ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας, να νιώθουν ασφαλείς και να βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται στα καταστήματα ΑΒ. Σε κάθε γειτονιά. Για κάθε οικογένεια." Εκτός όμως, από αυτή την εξαιρετική είδηση, πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστή και η νέα συνεργία του ΑΒ Βασιλόπουλου με την SPEEDEX (διαβάστε εδώ περισσότερα για τη νέα συνεργασία).

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share