Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Το Νο1 προϊόν για το πλυντήριο σας είναι σε προσφορά 1+1 δώρο!

Μεγάλη ευκαιρία!

6 Απριλίου 2020 09:10
Σκλαβενίτης: Το Νο1 προϊόν για το πλυντήριο σας είναι σε προσφορά 1+1 δώρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης το κορυφαίο προϊόν για το πλυντήριο σας σε προσφορά 1+1 δώρο.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα e food με σκοπό να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους άμεσα και χωρίς να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Πέραν των προϊόντων τους, οι προσφορές τους παραμένουν συμφέρουσες και δελεαστικές.

Σήμερα, το Athensmagazine.gr επισκέφθηκε την εφαρμογή του e food και βρήκε για εσάς μια κορυφαία προσφορά για προϊόντα πλυντηρίου. Φυσικά, μιλάμε για τα μαλακτικά της γνωστής εταιρείας Lenor τα οποία θα τα βρείτε σε μοναδική τιμή αλλά, αγοράζοντας ένα η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ σας κάνει δώρο ακόμη ένα.

Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χωράς, όπως επίσης και να τα αγοράσετε μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό προϊόν που θα βρείτε σε προσφορά, δείτε εδώ μια ακόμη που αφορά τις γυναίκες!

Σκλαβενίτης online shopping - Προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς με ένα μόνο κλικ

Πρόσφατα ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε την συνεργασία του με το e-food, μια κίνηση που θα διευκολύνει τόσο τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, όσο και την ίδια την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να μην χάσει τις πωλήσεις της.

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην εφαρμογή του e-food και βρήκε κάποιες από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο, και αφορούν την φροντίδα και την υγιεινή.

Πέρα από τα αντισηπτικά και τα σαπούνια, που είναι βασικά για την καθαριότητα, μην παραμελούμε το δέρμα μας που έχει ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση. Βρείτε τα προϊόντα της κορυφαίας μάρκας, Nivea σε τρομερές τιμές αλλά και προϊόντα καθαρισμού προσώπου.

Να σημειωθεί ότι ο Σκλαβενίτης είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες, μιας και σκέφτεται το προσωπικό του, και απασχολεί πάρα πολλούς όπως θα δείτε εδώ, αλλά και τους πελάτες του σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share