Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος - Αγοράστε τρία προϊόντα απολύμανσης και καθαρισμού μόνο με 9,99€

Προλάβετε πριν εξαντληθούν

5 Απριλίου 2020 12:36
ΑΒ Βασιλόπουλος - Αγοράστε τρία προϊόντα απολύμανσης και καθαρισμού μόνο με 9,99€
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει για εμάς, λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, και έβγαλε μια σούπερ προσφορά σε προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει προσφορές και αυτή δεν παρακάτω δεν πρέπει να την χάσετε με τίποτα. Βρείτε τα αγαπημένα σας και χρήσιμα προϊόντα Klinex και Skip στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Αγοράστε 3 από αυτά στην τιμή των 9,99 ευρώ μόνο. Η προσφορά ισχύει έως την Κυριακή 12/04/2020. Για να δείτε όλο το φυλλάδιο με τις σούπερ τιμές, μπείτε εδώ. Εμείς πάντως θα σας προτείνουμε να κοιτάξετε και τις προσφορές στα τρόφιμα, μιας και οι τιμές τους είναι ασυναγώνιστες, και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει τίποτα από το σπίτι σας σε αυτή την δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Klinex Skip Προσφορά ΑΒ Βασιλόπουλος

Τεράστια είδηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Μια τρομερή είδηση "έσκασε" για τον ΑΒ Βασιλόπουλο! Τι ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Συγκεκριμένα, σε μια ανακοίνωση προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στην οποία ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την ενίσχυση της υπηρεσίας "Παράδοση στο σπίτι".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της “παράδοσης στο σπίτι”, για τις αγορές που εσείς κάνετε από το κατάστημα.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ενισχυμένη υπηρεσία για "παράδοση στο σπίτι" ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική.

Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την "παράδοση στο σπίτι", ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30). Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με "λύσεις" για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share