Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης - Προσφορά για τις γυναίκες: 2 προϊόντα περιποίησης στην τιμή του ενός!

Μην την χάσετε

4 Απριλίου 2020 13:36
Σκλαβενίτης - Προσφορά για τις γυναίκες: 2 προϊόντα περιποίησης στην τιμή του ενός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε την συνεργασία του με το e-food, μια κίνηση που έχει διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, και μάλιστα έχει προσθέσει τρομερές προσφορές που σας αφορούν όλους.

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην εφαρμογή του e-food και βρήκε κάποιες από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, ή ακόμα και υγιεινής, μιας και δεν πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας στην καραντίνα.

Βρείτε τα προϊόντα της κορυφαίας μάρκας Pantene σε τρομερή προσφορά, δηλαδή 1+1 δώρο. Μπορείτε να αποκτήσετε δύο από τα αγαπημένα σας σαμπουάν και κοντίσιονερ στην τιμή του ενός, και μάλιστα χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας.

Κάντε την παραγγελία σας με ένα κλικ εδώ.

Σκλαβενίτης: Τεράστια κίνηση που θα σας "λύσει" τα χέρια!

Τεράστια κίνηση κάνουν τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για να εξυπηρετήσουν όλους τους καταναλωτές εν καιρώ καραντίνας.

Τη συνεργασία τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών e food ανήγγειλαν για να γίνονται τα ψώνια όλων ακόμη πιο άμεσα και εύκολα.

Το σχέδιο αυτό μέχρι πρότινος ίσχυε μόνο στα καταστήματα του Περιστερίου κι επειδή η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται, αυξάνονται μαζί και τα καταστήματα που οι πελάτες τους θα μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω e food.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ πλέον εξυπηρετεί τα καταστήματα σε Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ.Δημήτριος. Καθημερινά, δε, όπως αναφέρεται θα προστίθενται νέες περιοχές.

Όπως αναφέρεται οι efood χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από 2.500+ βασικά προϊόντα και να παραγγείλουν και από τα καταστήματα Σκλαβενίτης στον Άγιο Δημήτριο, το Κερατσίνι και τα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προστεθούν στο δίκτυο εξυπηρέτησης των πελατών που θα επιλέξουν την υπηρεσία αυτή άλλα 3 καταστήματα στην περιοχή της Αττικής (Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Αμπελόκηποι).

Ωστόσο, μια ακόμη κίνηση ανθρωπιάς έκαναν προ ημερών τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τη συγκινητική τους πράξη.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share