Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγοράστε απαραίτητα τρόφιμα για την προετοιμασία των Πασχαλινών σε σούπερ τιμές

Το ότι είμαστε σπίτι δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε τσουρέκια!

3 Απριλίου 2020 10:42
ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγοράστε απαραίτητα τρόφιμα για την προετοιμασία των Πασχαλινών σε σούπερ τιμές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Πάσχα κοντεύει. Έτσι όλοι μας, αναζητάμε οικονομικές τιμές σε τρόφιμα για να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος φρόντισε για εμάς και έβγαλε μια σούπερ προσφορά που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Μπορεί η κατάσταση παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας να είναι δύσκολη, λόγω του φονικού ιού, ωστόσο κανείς μας δεν πρέπει να χάσει το χαμόγελό του και την αισιοδοξία του. Φέτος το Πάσχα, για πρώτη φορά, θα το περάσουμε στα σπίτια μας, όμως αυτό δε σημαίνει, ότι πρέπει να ξεχάσουμε τις παραδόσεις μας.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει προσφορές. Σήμερα, λοιπόν, κοιτάζοντας το φυλλάδιο του σούπερ μάρκετ, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε βούτυρα lurpak αλλά και σε αλεύρι αλλατίνη για όλες τις χρήσεις. Πρόκειται για 2 υλικά που είναι απαραίτητα για τα πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια.

Όλα τα βούτυρα της συγκεκριμένης εταιρείας κοστίζουν 2,72 ευρώ και το αλεύρι 2,40! Η προσφορά ισχύει έως την Κυριακή 12/04/2020. Για να δείτε όλο το φυλλάδιο με τις σούπερ τιμές, μπείτε εδώ. Αν πάλι θέλετε κάποιο άλλο τρόφιμο, δείτε εδώ μια ξεχωριστή προσφορά.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές

Τεράστια είδηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Μια τρομερή είδηση "έσκασε" για τον ΑΒ Βασιλόπουλο! Τι ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Συγκεκριμένα, σε μια ανακοίνωση προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στην οποία ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την ενίσχυση της υπηρεσίας "Παράδοση στο σπίτι".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της “παράδοσης στο σπίτι”, για τις αγορές που εσείς κάνετε από το κατάστημα.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ενισχυμένη υπηρεσία για "παράδοση στο σπίτι" ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική.

Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την "παράδοση στο σπίτι", ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30). Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με "λύσεις" για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share