Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ασυναγώνιστες τιμές σε κορυφαία τρόφιμα!

Υπερπροσφορά!

2 Απριλίου 2020 10:03
ΑΒ Βασιλόπουλος: Ασυναγώνιστες τιμές σε κορυφαία τρόφιμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος την υπερπροσφορά της εβδομάδας στο κορυφαίο νηστίσιμο προϊόν.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ φροντίζει καθημερινά για τους πελάτες της γι' αυτό και τους εξασφαλίζει πάντα τις καλύτερες προσφορές.

Το Athensmagazine σας ενημερώνει πάντα για τις προσφορές αυτές, έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών των γνωστών σούπερ μάρκετ πέσαμε πάνω στην κορυφαία της εβδομάδας!

Εκμεταλλευτείτε τη λοιπόν και αγοράστε όλα τα φρέσκα ψάρια με -25%. Ακόμη και αυτή τη δύσκολη περίοδο που οι έξοδοι μας είναι περιορισμένοι τα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος θέλουν το καλύτερο για εσάς γι αυτό και σας εξυπηρετούν μέσω του e shop τους. Κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ και παραλάβετε τα άμεσα στην πόρτα του σπιτιού σας!

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στο διαφημιστικό φυλλάδιο θα βρείτε επίσης τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι στη μισή τιμή!

Δείτε αναλυτικά τις τιμές στον κατάλογο:

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ψωνίστε με μεγάλη έκπτωση τρόφιμα που θα χρειαστείτε αυτήν την περίοδο

Απίστευτες εκπτώσεις προσφέρει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δίνει σε χαμηλές τιμές τρόφιμα πρώτης ανάγκης

Απίστευτες τιμές έχει στον κατάλογο της η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ και αγοράστε τυριά αλλά και αλλαντικά σε πολύ χαμηλές τιμές!

Δείτε τον κατάλογο:

Αγοράστε ακόμα και αυτό το προϊόν που είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share