Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

1.000 άτομα στην αλυσίδα Σκλαβενίτης - Έσκασε τώρα

Ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό!

24 Μαρτίου 2020 09:25
1.000 άτομα στην αλυσίδα Σκλαβενίτης - Έσκασε τώρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε παραπάνω από 1.000 προσλήψεις, φαίνεται να προχωράει η αλυσίδα, Σκλαβενίτης για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, που διαθέτουν το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων, έχουν ήδη ενισχύσει τους υπαλλήλους τις τελευταίες ημέρες. Όπως είναι λογικό, οι προσλήψεις πραγματοποιούνται για να αντιμετωπιστεί η κίνηση, η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά και το "κενό” που δημιουργείται από τις άδειες ειδικού σκοπού. (Δείτε εδώ αναλυτικά τι άδειες δικαιούνται λόγω Κορωνοϊού οι εργαζόμενοι)

Παράλληλα, όπως πρώτο σας μετέφερε χθες (23/03) το Athensmagazine.gr, η αλυσίδα "τρέχει", σε συνεργασία με την e-food, πιλοτικό πρόγραμμα στην περιοχή του Περιστερίου, για να εξυπηρετήσει τους πολίτες. (Δείτε εδώ περισσότερα).

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Σκλαβενίτη

Θετικά φαίνεται να είναι τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό. Τι σχολιάζουν πηγές της Σκλαβενίτης;

"Τα μέτρα, που έλαβε η κυβέρνηση για τα super market, είναι πολύ θετικά και λειτουργούν στην κατεύθυνση της προστασίας τόσο των εργαζομένων, όσο και των καταναλωτών". Αυτό σχολιάζουν πηγές της Σκλαβενίτης, μετά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου καθεστώτος λειτουργίας των υπεραγορών, λόγω του ιού.

Όπως αναφέρουν, στα θετικά των μέτρων είναι:

  • Η επέκταση των ωραρίων ανεφοδιασμο των καταστημάτων σε 24ωρή βάση
  • Το γεγονός ότι επιτρέπεται η λειτουργία των hypermarkets, που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και έχουν ξεχωριστή είσοδο, καθώς διευκολύνει το διαμοιρασμό του πληθυσμού σε περισσότερα σημεία

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά, το πρώτο κατάστημα, που ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της υλοποίησης της ελεγχόμενης εισόδου καταναλωτών με το σύστημα των καρτών, ήταν αυτό της Σκλαβενίτης στο κατάστημα της Χαλκηδόνας.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων της, η ΕΥΣ έχει εξασφαλίσει υγρά αντισηπτικά και γάντια για όλους, ενώ όσοι έχουν λάβει την άδεια ειδικού σκοπού, δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων.

Κορονοϊός: Eικόνες χάους και πανικού στον Σκλαβενίτη - Άδειασαν όλα τα ράφια

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θυμίζουν όλα τα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας! Εικόνες χάους και πανικού και στον Σκλαβενίτη Περάματος.

Πολίτες πανικοβλημένοι από τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν ήδη στο κατάστημα για να αγοράσουν τρόφιμα αδειάζοντας κυριολεκτικά όλα τα ράφια!

Οι αλλαγές στον ρυθμό της αγοράς και του βίου μας για το επόμενο διάστημα λόγω κορονοϊού είναι πραγματικά μεγάλες.

Η μάχη με τον φονικό κορονοϊό πρέπει να κερδηθεί, το παράδειγμα της Ιταλίας τρομάζει και η κυβέρνηση λαμβάνει από σήμερα δραστικά μέτρα, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του.

Μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, που αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας καταστημάτων για 14 μέρες ξεκινώντας από το Σάββατο 14 Μαρτίου, οι Έλληνες προσπαθούν να πάρουν τα δικά τους μέτρα μπαίνοντας σε καραντίνα και πηγαίνοντας μόνο στο σούπερ μάρκετ!

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share