Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τώρα #μένουμε σπίτι με τα κατοικίδια μας!

26 Μαρτίου 2020 16:25
Τώρα #μένουμε σπίτι με τα κατοικίδια μας!

Η γατούλα μας και το σκυλάκι μας είναι ο καλύτερος μας φίλος, μέρος της καθημερινότητας μας και μέλος της οικογένειας μας! Προσφέρει χαρά και ανιδιοτελή αγάπη και έχει έναν μοναδικό σκοπό να μας κάνει ευτυχισμένους!

Τώρα που #μένουμε σπίτι, έχουμε τον χρόνο να απολαύσουμε την συντροφιά της γάτας και του σκύλου μας, να τους προσφέρουμε χάδια, δημιουργικό παιχνίδι και την καλύτερη δυνατή φροντίδα και περιποίηση, όπως άλλωστε και σε όλα τα μέλη της οικογένειας μας. Σύμμαχός μας η φυσική σειρά συμπληρωματικής φροντίδας για τα κατοικίδια Intuizoon in Petcare. Υψηλής ποιότητας συστατικά από την Μεσογειακή φύση αποτελούν μια μοναδικά φυσική και αποτελεσματική πρόταση με τις ίδιες σταθερές ποιότητας και ασφάλειας που εφαρμόζονται για ανθρώπινη χρήση.

Εάν το κατοικίδιο μας συνηθίζει να μοιράζεται μαζί μας τον καναπέ ή το κρεββάτι μας μπορεί να παρατηρήσουμε ότι «μαδάει» λίγο περισσότερο… Αυτό ίσως να οφείλεται σε αλλεργίες (εποχικές και μη), την τροφή η στην έλλειψη ψευδαργύρου. Δίνουμε λοιπόν προσοχή στην διατροφή τους, περιποιούμαστε τη γούνα τους με απαλό βούρτσισμα και ενισχύουμε την πρόσληψη του ψευδάργυρου με το φυσικό συμπλήρωμα για την υπερβολική απώλεια τριχώματος Intuizoon in Petcare Eudermis για σκύλους και γάτες. Ένας μοναδικός συνδυασμός Ω3 λιπαρών οξέων από ιχθυέλαιο, πρόπολης, ψευδαργύρου, έλαιου νυχτολούλουδου και έλαιου φραγκοστάφυλου.

Από την άλλη ίσως, να παρατηρήσουμε ότι το κατοικίδιό μας δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση και ενέργεια για παιχνίδια και χαρές! Σε περιπτώσεις γενικευμένου στρες, άγχους αποχωρισμού, διαταραχών του ύπνου και προβλημάτων συμπεριφοράς το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε ιχθυέλαιο και έλαιο κάνναβης από εκχύλιση, Intuizoon in Petcare Euforis επαναφέρει την συναισθηματική και φυσική ευεξία σε γάτες και σκύλους.

Τώρα που #μένουμε σπίτι είναι ευκαιρία να περιποιηθούμε τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένα προϊόντα. Το μπάνιο παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος του σκύλου μας. Το βοηθάει να είναι καθαρό και χωρίς παράσιτα. Το φυσικό σαμπουάν για σκύλους με ευαίσθητο δέρμα Intuizoon in Petcare Simplycis είναι ειδικά σχεδιασμένο με Ph 7.0, και χωρίς θειϊκά επιφανειοδραστικά, διατηρεί το υδρολιπιδικό φιλμ και το φυσιολογικό pH του δέρματος του σκύλου μας.

Ένα βασικό μέρος του μπάνιου και της περιποίησης του κατοικίδιου μας είναι το τακτικό καθάρισμα των αυτιών για να αποτρέψουμε τη συσσώρευση σκόνης και υγρασίας που μπορεί να οδηγήσουν σε λοιμώξεις από παράσιτα και μικρόβια, δηλαδή ωτίτιδα. Το φυσικό καθαριστικό διάλυμα αυτιών για σκύλους και γάτες Intuizoon in Petcare Otycis που είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα άνθους καλέντουλας και αιθέριο έλαιο ρίγανης είναι ιδανικό για ολοκληρωμένο καθαρισμό.

Τι γίνεται όμως με τα δοντάκια τους; Οι οδοντικές παθήσεις στον σκύλο και την γάτα είναι αρκετά συχνές και επηρεάζουν τα δόντια, τα ούλα και τις δομές που στηρίζουν και περιβάλλουν τα δόντια. Αρχίζει με συσσώρευση πλάκας στα δόντια, που όταν παραμένει και επιμένει, μετατρέπεται σε πέτρα, η οποία προκαλεί φλεγμονή, βλάπτει τις δομές που στηρίζουν τα δόντια, προκαλεί λοίμωξη, πόνο και δυσάρεστη αναπνοή. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Να εμπιστευτούμε το οδοντικό τζελ Intuizoon in Petcare Oralis για τη διασφάλιση της στοματικής υγιεινής του κατοικίδιού μας. Η φόρμουλα του περιέχει μικροϊονισμένο άργυρο και εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ και βοηθά στην αποφυγή πλάκας και πέτρας, ενώ διατηρεί την αναπνοή δροσερή.

Επειδή #μένουμε σπίτι, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε την βόλτα του σκύλου μας ! Εκτός από τη σωματική και πνευματική υγεία που προσφέρει, η βόλτα είναι εκτόνωση, παιχνίδι, κοινωνικοποίηση και το κυριότερο δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό με τον σκύλο μας. Πριν την βόλτα μην ξεχάσετε την αναπλαστική αλοιφή Intuizoon in Petcare Anaplasis. Χάρη στα φυσικά της συστατικά Μελισσοκέρι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο άγριας λεβάντας, βαλσαμόλαδο και λάδι καλέντουλας δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στις πατούσες του σκύλου σας, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Όταν επιστρέψουμε καθαρίζουμε τα πατουσάκια με τα υγρά καθαριστικά μαντηλάκια Intuizoon in Petcare Dermycis wipes . Με ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών: αιθέριο έλαιο μέντας, ρίγανης, tea tree, θυμαριού, μαστιχέλαιου και μαστιχόνερου, εμποδίζουν την υγρασία και αποτρέπουν την ανάπτυξη της μυκητίασης.

Θα τα βρείτε στον κτηνίατρο σας ή στο e shop μας https://www.intuizoon.com/shop/

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share